Onedio Logo

Afra Saraçoğlu'nun Mobbinge Uğradığı İddiası Hayranlarını Ayağa Kaldırdı

Kapak Görseli

Geçtiğimiz günlerde Yalı Çapkını fragmanına attığı yorumla gündem olan Afra Saraçoğlu'nun dizideki sahneleri gitgide azalırken, bu azalmanın oyuncunun yurt dışı tatili nedeniyle yapıldığı söylenirken, dizinin izleyicileri Yalı Çapkını yapımının Afra Saraçoğlu'na mobbing uyguladığını iddia ederek ortalığı ayağa kaldırdı.

Yalı Çapkını'ndaki Seyran rolüyle kariyerinin zirvesine çıkan Afra Saraçoğlu son dönemde gündemden düşmek bilmiyor.

Yalı Çapkını'ndaki Seyran rolüyle kariyerinin zirvesine çıkan Afra Saraçoğlu son dönemde gündemden düşmek bilmiyor. Görseli

Geçtiğimiz sezonun reyting rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını senaryosunun her bölüm akılalmaz ölçülerde değişmesi ve ortada SeyFer aşkına dair hiçbir şey kalmaması izleyicileri epey üzerken, Ferit ve ailesinin ön plana çıkıp Seyran'ın sahnelerinin azalması gündem olmuştu.

Geçtiğimiz sezonun reyting rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını senaryosunun her bölüm akılalmaz ölçülerde değişmesi ve ortada SeyFer aşkına dair hiçbir şey kalmaması izleyicileri epey üzerken, Ferit ve ailesinin ön plana çıkıp Seyran'ın sahnelerinin azalması gündem olmuştu. Görseli

Öyle ki 53. bölüm fragmanında Seyran karakterini o kadar az gördük ki Afra Saraçoğlu bu fragmana aşağıdaki yorumu yazmıştı.

Detaylar için sizi şöyle alalım:

Neler Oluyor? Afra Saraçoğlu'ndan Yalı Çapkını Fragmanına Olay Yorum

Söz konusu iddiaların ardından televizyona dair haberleriyle tanınan Birsen Altuntaş, Afra Saraçoğlu'nun yapımdan izin alıp yurt dışına tatile gitmek istediğini ve bu nedenle dizideki sahnelerinin azaldığını yazınca ortalık iyice karıştı.

Saraçoğlu'nun yazdığı yorum hakkında da genç oyuncunun 'Şaka yaptım' dediğini belirten Altuntaş'ın bu haberleri dizinin izleyicilerini tatmin etmezken, çoğu izleyici Afra Saraçoğlu'nun Yalı Çapkını yapım şirketi OGM tarafından mobbinge uğradığını ve Birsen Altuntaş'a ısmarlama haber yaptırdıklarını belirtti.

Altuntaş söz konusu iddialara bu gönderiyle yanıt verirken, Afra Saraçoğlu fanları mobbing iddialarını sürdürerek sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Bir izleyicinin floodu ise çok etkileşim aldı:

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Katilden Cinayet İtirafı: Yusuf Kavuk'un Cesedi 1 Gün Arabada Gezmiş!
Şehzade Mustafa ve Kanuni'nin Unutulmaz Sahnesi Meğer Bazı Şeylerin İpuçlarını Vermiş
İlahi Adalet mi? MasterChef'te Tahsin'in Bayılmasına 'Karma' Benzetmesi Yapıldı

Popüler İçerikler

Mattia Ahmet Minguzzi Cinayetinde Çok Konuşulacak Karar: Bıçak Suç Aleti Sayılmadı
Mattia Ahmet Minguzzi Cinayetinde Çok Konuşulacak Karar: Bıçak Suç Aleti Sayılmadı
Celal Şengör'ün 2 Yıla Kadar Hapsi İstendi: İşte Ceza İstenen O Sözleri!
Celal Şengör'ün 2 Yıla Kadar Hapsi İstendi: İşte Ceza İstenen O Sözleri!
İBB'ye Üçüncü Operasyon! Cezaevinde Olan Ekrem İmamoğlu'ndan İlk Tepki: “Şikayetçiler Suç Makinesi Çıktı”
İBB'ye Üçüncü Operasyon! Cezaevinde Olan Ekrem İmamoğlu'ndan İlk Tepki: “Şikayetçiler Suç Makinesi Çıktı”
YORUMLAR
08.01.2024

Derdinizi seveyim volume bilmem kaç?😏

08.01.2024

Ne çok avukatı varmış 😎

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ