Afra Saraçoğlu Düğünden Hallice Doğum Günü Partisi Verdi! 1 Aralık'ta Yaşanan Magazin Olayları

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Afra Saraçoğlu, önceki akşam 70 kişilik doğum günü partisi gerçekleşti. Güzel oyuncunun partide giydiği elbisenin fiyatı ise ortaya çıktı.

👇

Afra Saraçoğlu'nun Doğum Günü Partisinde Giydiği Elbisenin Fiyatı Dudak Uçuklattı

2. Ekranların sevilen oyuncuları Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çifti, geçtiğimiz yıl yaşadıkları büyük aşkı evlilikle taçlandırdı biliyorsunuz ki. Magazin gündeminin sevilen çiftleri arasında yer alan çiftten, geçtiğimiz aylarda bir bebek müjdesi gelmişti. 2. Sayfanın haberine göre Yıldız Çağrı Atiksoy, heyecanını eşi Berk Oktay ile paylaştı.

👇

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay, Bebek Heyecanı ile Bakın Nasıl Havalara Uçtu!

3. Sosyal medya paylaşımlarıyla ve lüks yaşantısıyla adından söz ettiren Şulemsi'ye son günlerde yurt dışına çıkma yasağı konuldu. Yaptığı her açıklamayla konuşulmayı başaran Şulemsi evindeki çalışanı Zarina ile yollarını ayırmıştı. Hakkında yapılan yorumlardan sonra sosyal medya hesabından konuya açıklık getirdi.

👇

Evdeki Yardımcısı Zarina ile Yollarını Ayıran Şulemsi Yapılan Yorumlardan Sonra Açıklama Yaptı!

4. Yalı Çapkı'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu doğum günü için 70 kişilik özel bir parti planlamıştı. Dün akşam gerçekleşen partiden de görüntüler geldi. Çok fazla eğlendiğine şahit olduğumuz Afra Saraçoğlu'nu bir ara Dj kabininde olması da dikkat çekti.

👇

Olay Eğlence! Afra Saraçoğlu'nun Çok Özel Doğum Günü Partisinden Görüntüler Geldi

5. Amerikalı oyuncu ve manken Megan Fox, magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri. 2000'li yıllardan beri adeta bir moda ikonu olarak görülen Fox, geçtiğimiz günlerde bir moda dergisine samimi açıklamalar yaptı. Gelin ünlü oyuncunun moda hakkındaki görüşlerine hep birlikte bakalım.

👇

İstek Değil İhtiyaç: Megan Fox, Çıplak Olmakla İlgili Yaptığı Açıklamayla Moda Dünyasında Çok Konuşuldu

6. Yıllar sonra Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'u bir araya getiren İstanbul İçin Son Çağrı filmi, son günlerin en çok konuşulan yapımlarından biri biliyorsunuz ki. Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın’dan bir film yorumu gelmişti hatırlarsanız. Şimdi de ünlü şarkıcı Hadise’den film üzerinden dikkat çeken bir aşk yorumu geldi.

👇

Hadise'den İstanbul İçin Son Çağrı Filmi Üzerinden Dikkat Çeken Bir Aşk Göndermesi Geldi!

7. Şarkıcı Aydilge, eşine mesaj atan ve uygunsuz fotoğraflarını yollayan kadınlar olduğunu söyledi ve o kadınlara "Biz kız kardeşleriz, rakip değiliz." diyerek seslendi.

👇

Aydilge, Eşine Mesaj Atan ve Uygunsuz Fotoğraf Yollayan Kadınları İlginç Bir Dille Uyardı!

8. Dolandırıcılık suçundan tutuklu bulunan fenomen Nihal Candan'ın gizlece evlendiği eşi Mehmet Faruk Çiçek'in Suriyeli eski eşi ilk kez Show Haber'e konuştu. İş kadını eski eş ikilinin yasak aşk yaşadıklarını doğruladı.

👇

Nihal Candan'ın Gizlice Evlendiği Eşinin Suriyeli Eski Karısı İlk Kez Konuştu!

9. Farah Zeynep ve Ogün Alibaş'ın Bihter galasında giydiği ikonik elbiseyi, Firdevs Hanım'ın diliyle tiye alışı sosyal medya kullanıcılarını güldürdü.

👇

Farah Zeynep, Cümle Alemin Dalga Konusu Olan Gala Kıyafetiyle Firdevs Yöreoğlu Taklidi Yaparak Dalga Geçti

10. Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla geçtiğimiz haftalarda tutuklanan Dilan Polat ve yurt dışına çıkış yasağı gelen aynı zamanda da inceleme altında olan eski dostu Nez Demir'in cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ettiği anlar yeniden gündem oldu.

👇

Dilan Polat ve Nez Demir'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ziyareti Yeniden Gündem Oldu

11. Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali'ne kırmızılar içinde katılan Meryem Uzerli'nin estetikleri sosyal medya kullanıcılarının diline fena düştü.

👇

Meryem Uzerli’yi Film Festivalinde Görenler “Kendine Ne Yaptın?” Diyemeden Duramadı!

12. Kanye West ve Bianca Censori çifti, her giydiği ile konuşulmaktan keyif alan bir ikili desek yalan olmaz. En son İtalya'da giydikleri kıyafetler nedeniyle 'müstehcen' ilan edilen çift, neredeyse ülkeden atılma raddesine gelmişti! Şimdi ise Censori, Dubai'de peluş hayvanıyla bir davete katıldı, yine hayatımızı sorgulattı!

👇

Her Giydikleri ile Olay Olan Kanye West ve Bianca Censori Çiftinin Peluş Oyuncaklı Kıyafeti Hayatı Sorgulattı

13. Suudi Arabistan'da gerçekleştirilen Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali'ne birbirinden ünlü isimler katıldı. Ünlü oyuncu Hande Erçel de oradaydı ve bir kez daha çok mu çok beğenildi!

👇

Suudi Arabistan'da Kızıldeniz Film Festivali'ne Katılan Hande Erçel Yine Çok Ama Çok Beğenildi!

Popüler İçerikler

Okul Müdürünü Öldüren Öğrencinin İfadesi Ortaya Çıktı: Cinayetten Sonra Börek Alıp Eve Gitmiş
Kalben Mahkemeye Sevk Edildi: "Satıcı Değil, İçiciyim"
Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu