'Afganlılar Videomu Çekmeden Dans Etmeye Çalışıyorum' Diyen Genç Kadının Videosundaki Detay Gündem Oldu

TikTok fenomeni @sunaysugatt, sosyal medyada paylaştığı videoyla gündem oldu. 'Afganlılara yakalanmadan dans videosu çekiyorum' diyen Sugat'ın videosunda bir detay fark edildi. Videoda iki gencin, Sunat'ı videoya aldığı iddia edildi.

TikTok'ta paylaştığı dans videosunun altına 'Kadıköy'de Afganlar videomuzu çekmeden dans etme challenge' yazan genç kadın, bir parkta dans ederken video çekti. Fakat videodaki detay sosyal medyada gündem oldu.

Dans eden genç kadının arkasında iki gencin olduğu ve o iki kişinin, dans eden kadını videoya aldığı iddia edildi.

O anlar için 👇

Popüler İçerikler

Ölen FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen’in Cenazesinde Yüz Gizleme Çabaları Dikkat Çekti
TUSAŞ'a Terör Saldırısı Sonrası Instagram, YouTube, Twitter, Telegram ve TikTok'a Erişim Kısıtlandı
Alkışlanacak Sahne: Kızılcık Şerbeti, Atatürk'ü Yine Unutmadı!
YORUMLAR
05.05.2022

zina cocuklari..artik edecek küfür kalmadi verimsiz evrilmemis döller icin.. gidecek hepsi gidecek, yedi duvel geldi bu memleket yikilmadi..Atam bosuna demedi "Arkadaşlar! Gidip, Toros Dağları'na bakınız, eğer orada bir tek Yörük çadırı görürseniz ve o çadırda bir duman tütüyorsa, şunu çok iyi biliniz ki bu dünyada hiçbir güç ve kuvvet asla bizi yenemez." hepinizin a... koyacaz bekleyin az kaldi.

06.05.2022

Tiktok artıkları ve insan artıkları aynı videoda...

06.05.2022

Genç kadın dediğiniz daha yeni yeni genç kız olmuş iki kızçe. Özellikle Onedio'ya dikkat edin daha 18 yaşını doldurmamış genç kızlara, çocuklara "genç kadın" diyor. Zihinlere neyi tıkıştırmaya çalışıyorsunuz? 😡😡😡

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ