Afganistan'dan Tahliye Edilen Türk: 'Taliban, Kabil'e Geldikten Sonra Problem Olmadı, Eskisinden Daha Huzurlu'

Taliban'ın Kabil'e girmesinin ardından ülkenin fiili yönetimi de Taliban'a geçti. Binlerce insan ülkeyi terk etmek için canını hiçe sayarken, Afganistan'dan tahliye edilen bir kadın, havaalanında basın mensuplarına röportaj verdi. Röportajda Afganistan'dan tahliyesini anlatan kadın, 'Taliban Kabil'e geldikten sonra hiçbir problem olmadı. Eskisinden daha huzurlu' ifadelerini kullandı. İşte o anlar...

Havalimanında basın mensuplarına konuşan Hafize Mengli, "Mehmetçiğe çok teşekkür ediyorum. Bizler için canlarını siper ettiler" dedi.

Afganistan'da yaşayan gazeteci Ahmet Mengli, Kabil Havalimanı'ndaki izdiham sırasında eşini ve 4 çocuğunu Türk askerine teslim etmişti.

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
22.08.2021

Kalaydın o zaman bunu demek için mi geldin😡 taliban 15 yaşına gelince senin kızını da alsaydı asıl o zaman görürsün huzuru! İlla empati yapmanız için canınızın yanması mı lazım?

22.08.2021

Aynen.. canları yanmadıkça başkasına olanlar onları ilgilendirmiyor.. geçenlerde de kızılayda bir kapalı bağırıyordu. Akpliyim benim canım yandı sizin yanmasın oy vermeyin diye.. Allah bunlara çözümü devlette olan ama çözülemeyen dert versin. Mağdur olsunlar.. bu parazit takımının öbür dünyaya gitmeleri dileğimle..

22.08.2021

Bir madem huzurluydu neden geldin iki madem huzurluydu Mehmetçik neden canlarını siper etmek zorunda kaldı.

22.08.2021

Alamancılar gibi. :) Madem talibanla Afganistan daha huzurlu ise afganlılar kaçmak için neden uçaklara hücum ediyorlar. Bu ne saçmalık ya, gerçekten nefret ettiriyorsunuz kendinizden. Niye geldin kardeşim o zaman. İnsanlar terör örgütü över oldu, islamiyet algısını koruduklarını sanıyorlar akıllarınca bu şekilde. Bir kaç sinirli genç demeci gibi! Bunlar sürekli din için yalan söyleyen ve bundan rahatsız olmayan insanlar, avunun siz. Taliban güzellemesi yapanlar, İran'ın humeynileşmesini anlatan persepolis adlı animasyon filminden çıkmış sanki. Tarih, adamın ağzına kürekle vurur.

TÜM YORUMLARI OKU (62)