Afganistan'da Baskınlarda Toplanan 3 Bin Litre İçki Kanala Döküldü

Afganistan'da içki satmak ve tüketmek bir önceki yönetimde de yasaktı ancak radikal İslamcı Taliban döneminde yasakların daha sert uygulanması bekleniyor.

The Guardian'da yer alan habere göre, baskınlarda ele geçirilen içkilerin kanala döküldüğü görüntüleri Afganistan İstihbarat Birimi paylaştı.

İstihbarattan paylaşılan videoda bir din adamı 'Müslümanlar alkol üretimi ve tedariğinden ciddi bir şekilde kaçınmalıdır' dedi.

İçkilerin ne zaman ele geçirildiği tam olarak bilinmese de kurumdan yapılan açıklamada üç kişinin tutuklandığı da belirtildi.

Afganistan'da içki satmak ve tüketmek bir önceki yönetimde de yasaktı ancak radikal İslamcı Taliban döneminde yasakların daha sert uygulanması bekleniyor.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Metroda Yaşlı Gördükleri İçin İsyan Eden İki Kişi Tepki Çekti: "Yaşlıların Toplu Taşımada Ne İşi Var?"
Süper Kupa, Galatasaray'ı 2-0 Yenen Fenerbahçe'nin Oldu
Evi Arabası Olmayan Erkek İçin "Bir Baltaya Sap Olamamış" Diyen Kadın Tepkilerin Odağında
YORUMLAR

İçkiyi dökünce neoldu ucubeler, gözümüzde ve dünyada en muhteşem ahlaklı sizmi oldunuz orman kaçkınları.

03.01.2022

Şeriat içki tüketimini engelleyemez. Yıllar evvel İranlı bir arkadaşım dünyada en iyi ev yapımı viski İran'da yapılır bunu herkes bilir demişti hiç unutmuyorum.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ