Afara'nın Bu Haftaki Konukları Belli Oldu: Afara Konukları Kimler Olacak? Afara Ne Zaman Yayınlanıyor?

Kanal D ekranlarına yeni bir soluk getiren program Afara, sevilen oyuncu Uğur Aslan'ın sunumuyla izleyenlere keyifli anlar yaşatıyor. Afara, 15 Nisan Cuma gecesi yayınlanan ilk bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Birinci bölümüyle beğeni toplayan Afara'nın ilk konuları Haluk Levent, Yasemin Sakallıoğlu ve Tolgahan Sayışman olmuştu. İzleyicilerden tam not alan program Beyaz Show'a benzetildi. Afara'nın bu haftaki konukları belli oldu. Peki Afara'nın bu haftaki konukları kimler olacak? Afara ne zaman yayınlanıyor? Afara ne demek? İşte merak edilen tüm detaylar...

Yargı dizisinde canlandırdığı 'Eren Komiser' karakteriyle herkesi kendine hayran bırakan Uğur Aslan, Afara'nın sunucusu. Kanal D'nin yepyeni programı Afara geçtiğimiz cuma günü yayınlandığı ilk bölümüyle beğeni topladı. Sevilen programın bu haftaki konukları da belli oldu. Peki Afara'nın bu haftaki konukları kimler olacak? Afara ne zaman yayınlanıyor?

Afara'nın Bu Haftaki Konukları Belli Oldu: Afara Konukları Kimler Olacak?

Uğur Aslan!ın sunduğu Afara bu hafta ikinci bölümüyle Kanal D ekranlarında olacak. Afara'nın 2.bölüm konukları da belli oldu. Afara bu hafta Esra Erol, Barış Falay ve Toygar Işıklı'yı konuk edecek.

Afara Hangi Gün, Saat Kaçta Yayınlanıyor*

Kanal D'nin yeni programı Afara, her hafta Cuma'yı Cumartesi'ye bağlayan gece saat 00:15'te ekranlarda seyirciyle buluşacak.

Afara Ne Demek?

Afara'nın ilk tanıtım fragmanın yayınlanmasıyla beraber afara kelimesinin ne anlama geldiği büyük bir merak konusu olmuştu. Afara, harman yerinde toprağa karışıp kalan taneler anlamına geliyor.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yargı'nın Eren'i Uğur Aslan Yeni Başlayan Programı Afara'nın İlk Bölümüyle İzleyicinin Beğenisini Kazandı

Popüler İçerikler

Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!