AFAD’dan Deprem Açıklaması: Elazığ’da 4.4 Büyüklüğünde Deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre saat 00:05’te Elazığ Sivrice’de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 00.05’te merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremle ilgili olumsuz bir durum yaşanmadığı öğrenildi.

Elazığ Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İçişleri Bakanlığı (AFAD) Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre; Sivrice ilçemizde 15/10/2024 tarihinde saat 00.05'te 4,4 MW büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. Meydana gelen deprem sonrasında saat 00.16 itibarıyla ilimizdeki AFAD, 112 ihbar hatlarına herhangi bir hasar ihbarı yapılmamıştır. Bütün birimlerimiz depremin ilimizdeki etkilerini yakından takip etmektedir” denildi.

Popüler İçerikler

Domuz Eti Kullanan Köfteci Yusuf, Diyanet’in Telefonlarını Kilitledi: “Domuz Eti Yediysek Günah mı?”
"Yasaklanmasa Bari!" Mahsun Karaca Yeni Filminin Fragmanını Paylaşınca Olanlar Oldu
Numan Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa İçin ‘3. Maddenin Değiştirilmesi’ Önerisi
YORUMLAR
14.10.2024

korkuttu gece gece yataktan fırladık 😢

14.10.2024

Şu fay hattından karadeniz sahiline de döşemek lazım 🤔 Belki imana gelirler de kardeş ve akraba hakkı yemekten vaz geçerler. Yedikleri içtikleri kul hakkı ama besmeleyle yiyecek kadar da dini bütündürler🤣🤣🤣

14.10.2024

Artık 8’den aşağısı korkutmuyor beni .Biz 7,5 lara antrenmanlıyız 🤔8,5 olursa tadından yenmez . 9.0 olursa kaderi plan der geçerim🤔

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ