AFAD Açıkladı: Afyonkarahisar'da Peş Peşe İki Deprem

AFAD'a göre, Afyonkarahisar'ın Merkez ilçesinde peş peşe 4.4 ve 3.5 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Afyonkarahisar'da saat 06. 24'den itibaren peş peşe 3 deprem olduğunu açıklayan Kandilli Rasathanesi ise 3.8, 3.1 ve 4.5 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Afyonkarahisar'ın Merkez ilçesinde peş peşe 4.4 ve 3.5 büyüklüğünde iki deprem meydana geldiğini duyurdu.

Saat 06.24'te 6.99 km derinlikte gerçekleşen 4.4 büyüklüğündeki depremin ardından saat 06.30'da 6.99 km derinlikte 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Afyonkarahisar'da meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki depremden kaynaklı olumsuz bir durumun bulunmadığını bildirdi. Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Afyonkarahisar'da 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. AFAD ve ilgili kurumlarımızın saha taramaları ile 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen ihbarların değerlendirilmesi sonucunda an itibarı ile olumsuz bir durum yoktur. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun" ifadesini kullandı.

İşte o paylaşım:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

AFAD'ın paylaşımı:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Kandilli Rasathanesi'nin paylaşımı şöyle:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Akdeniz'de Köpek Balığı Paniği: Dalgıçlar, Sürüyle Burun Buruna Geldi
AK Parti Harekete Geçti: 3 Çocuğa 17 Bin TL Teşvik Önerisi
Gözaltına Alınan Güzellik Merkezleri Sahibi Neslim Güngen Hakkında Yeni Gelişme: Detaylar Ortaya Çıktı

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
11.07.2024

Bir afette kendi başınızın çaresine bakmayı öğrenin.. Devlete güvenirseniz geçmiş olsun, boku bokuna ölürsünüz... 6 şubat depreminde ölenlerin büyük çoğunluğu hipotermi ve açlıktan öldü.. Yardım hiç zaman, zamanında gelmeyecek.. Asker kışladan çıkmayacak, dış yardımlar kabul edilmeyecek, doğru dürüst organize olunmayacak, Afad şov peşinde koşacak, başkalarının çıkardıklarını kamera karşısında kendileri çıkarmış gibi gösterecek.. 1 sene sonra hatırlanmayacaksınız.

karavanda yaşamak mantıklı

5 altında ise havber değeri yok

11.07.2024

Ben hissetmedim hissedenler yazabilir mi bu arada geçmiş olsun 🙏

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ