AEK - Galatasaray Nef Basketbol Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunda K Grubu'nda yer alan temsilcimiz Galatasaray Nef, bu hafta zorlu AEK deplasmanına çıkıyor. Sarı-kırmızlılar, geçtiğimiz hafta evinde ligin en güçlü takımlarında Unicaja‘yı mağlup etmeyi başarmıştı. Galatasaray, çeyrek final şansını sürdürmek için AEK karşısında kazanmak zorunda. Peki, AEK - Galatasaray Nef basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Ayrıntılar haberimizde.

Galatasaray NEF, FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K Grubu maçında AEK ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

K Grubu'nda oynadığı dört maçta iki galibiyet ve mağlubiyet alan Galatasaray Nef, Unicaja ve AEK'nin ardından grupta üçüncü sırada yer alıyor.

Sarı-kırmızlılar, geçen hafta grup lideri Unicaja Malaga'yı evinde 72-67 mağlup etmeyi başarmış çeyrek finale yükselme şansını sürdürmüştü.

İki takım arasında İstanbul'da oynanan karşılaşmayı ise Yunan ekibi AEK, 81-71'lik skorla kazanmıştı.

Son 16 turu gruplarındaki maçlar, 22 Mart'ta tamamlanacak ve gruplarını ilk iki sırada bitiren takımlar, adını çeyrek finale yazdıracak.

AEK - Galatasaray Nef basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda

Ano Liossia Olimpik Spor Salonu'nda oynanacak olan AEK - Galatasaray Nef karşılaşması saat 20.30'da başlayacak. Maç, TivibuSpor 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!