Adnan Oktar Örgütü'ne Bilgi Veren Eski Bakanın Kim Olduğu Ortaya Çıktı!

140journos'un Adnan Oktar'ı konu aldığı 'kedicik' isimli belgeselinde konuşmacı olarak yer alan 2018 yılında Adnan Oktar Suç Örgütü Operasyonu’nu yürüten dönemin Mali Şube Müdürü Furkan Sezer, Sözcü TV'de örgüte bilgi sızdıran eski bir bakanın olduğu belirtmişti. Saygı Öztürk, Furkan Sezer'in kastettiği bakanın kim olduğunu açıkladı.

140journos'un Adnan Oktar'ı konu aldığı "kedicik" isimli belgeseli sosyal medyanın gündeminde. Belgeselde, Türkiye siyasi tarihinde önemli bir rolü olan Adnan Oktar tarikatının yargılanma süreci, reşit olmayan kız çocuklarının nasıl 'avlandığı', kusursuz işleyen turnike sistemi, cinsel istismar ve operasyon sürecinin detayları anlatılıyor.

'Örgüt yöneticiliği', 'cinsel istismar', 'eğitim hakkının engellenmesi', 'eziyet', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak', 'kişisel verilerin kaydedilmesi' suçlarından 10 bin yıla yakın hapis cezası alan Adnan Oktar ve müritlerinin kadınları nasıl istismar ettiğini tüm detaylarıyla öğrendik.

Belgeselin ardından 2018 yılında Adnan Oktar Suç Örgütü Operasyonu’nu yürüten dönemin Mali Şube Müdürü Furkan Sezer, Sözcü TV'de önemli açıklamalar yapmıştı.

“Birkaç gün öncesinden devlet kurumlarındaki özelliği fark etmeksizin, daire başkanı, il müdürü, alabiliyorsa bakan, müftü, hiç fark etmez, randevu alıyorlar, örgütün propagandasını yapıyorlar ve kendilerine alan oluşturmaya çalışıyorlar” diyen Sezer, eski bir bakanın örgüte bilgi sızdırdığını belirtmişti.

Sezer, “Eski çalışma bakanının örgüte ‘Adliyede sizinle ilgili hazırlık var’ diye bilgi verdiğini biliyoruz” demişti.

Sözcü Medya Grubu Ankara temsilcisi Saygı Öztürk, Furkan Sezer'in kastettiği bakanın Yaşar Okuyan olduğunu aktardı.

Adnan Oktar Örgütü'ne yapılan operasyonda bulunan belgelerde Yaşar Okuyan'ın olduğu, Yaşar Okuyan’ın, cemaatin siyasilerle ilişki kuran ismi, “Eymen” kod adlı Aylin Atmaca’ya bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini vererek uyardığı öne sürüldü.

Okuyan’ın Atmaca’ya “Size yönelik 2019 seçimleri öncesi bir operasyon olacak. Tayyip Bey’in onayıyla. Bir şey bilmesem söylemezdim, net konuşuyorum. Ona göre tedbirlerinizi alın” dediği iddia edildi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yanında Elleri Cebinde Yürüyen Ali Koç İlk Kez Konuştu!
Dolandırıcılıkla Suçlamıştı! Haluk Levent ve Deniz Akkaya Arasındaki Dava Sonuçlandı!
Furkan Sezer, Adnan Oktar Suç Örgütü Operasyonunu Anlattı! 'Eski Bakan Örgüte Bilgi Sızdırdı'

Popüler İçerikler

Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
05.10.2023

Bizim yurt dışından ithal siyasetçi almamız gerekiyor arkadaşlar bizim kültürümüz bizi yönetmeye uygun değil.

05.10.2023

tarihimizde bunu çok denediler. hepsinde ebemizi gördük.. artı eksi bizden bir mok olmaz.

05.10.2023

bir ülke düşünün böyle bir operasyon yapılacak ve bunu kendi iç işleri bakanından gizleyerek yapacak. videoyu izleyin üç tane adamın başarısıdır bu operasyon ve bence kesinlikle başarılarının hakkı teslim edilmemiş tv ler önünde alkışlanacak bir iş yapılmış ama youtube olmasa biz bunların hiç birinden haberdar olmayacağız..kim yaptı ak parti hükümeti yaptı..tabi tabi..

05.10.2023

Başarısının hakkı teslim edilmiştir emin ol , ya görevden uzaklaştırılmıştır ya fetöden ihraç edilmiştir. Türkiye de bir başarının cezasız kalmasını düşünmeniz beni üzer.

Fatih Erbakan da şefaatçi olamamış mı Ednan hocaefendimize?

05.10.2023

Müşterisi yani😂

TÜM YORUMLARI OKU (25)