Adnan Oktar'ın Sapkın Cinsel Hayatıyla İlgili En Önemli Sırrı ve Kızlara Yaşatılan İstismarın Detayları

Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın Dragos'taki evinde yaşananlar yeniden gündeme geldi. Kandırılmış kızların itirafları ve eski örgüt üyelerinin açıklamalarından oluşturulan bu cinsel hayat detayları resmen kafanızı durduracak.

Bundan birkaç yıl önce internete düşen Adnan Hoca ve Kedicikler videolarına hem anlam veremiyor hem de kahkahalarla gülüyorduk.

Son derece seksi ve hatta oldukça abartılı fiziksel görünüşe sahip kadınlar, Adnan Oktar'a "Olağanüstü yakışıklısınız Hocam. Gözlerimi ışığınızdan alamıyorum maşallah" gibi akla havsalaya yatmayan övgüler yağdırıyordu.

Gördüğümüz resmin tamamı bize orada çok büyük bir cinsellik yaşandığını, hatta Adnan Hoca'nın kurduğu haremde istediği "cariye" ile birlikte olduğunu gösteriyordu.

Peki gerçekten durum böyle miydi? Adnan Hoca o playboy evine benzeyen evinde istediği kadınla birlikte olup herkesin eğlencesine baktığı bir ev sahibi miydi? Hayır, hiç de değil...

Adnan Hoca'nın ne kadar tehlikeli ve sapkın bir suç örgütü lideri olduğunu 140Journos'un Kedicik belgeselinde seyredip size özet geçmiştik. 👇

Adnan Oktar Suç Örgütünde Yaşanılan İğrençliklerin Tek Tek Anlatıldığı Bir 140journos Belgeseli: Kedicik

Öncelikle şunu söylemek lazım: Bu kadınların hiçbiri kendi rızasıyla o eve girmiş ve bilinçli şekilde hareket eden kadınlar değil. Yıllar süren bir manipülasyonla Adnan Hoca'nın kölesi haline getirilmiş ve robotlaştırılmış kızlar.

Onları bu eve getirenler de Adnan Hoca'nın Aslanlar diye tanımladığı yakışıklı, zengin ve sapkın bir erkek grubu. Ağlarına düşürdükleri kızların güvenlerini kazandıktan sonra "turnike sistemi"ne dahil eden adamlardan bahsediyoruz.

Öncelikle küçük yaştaki kızları kandırdıktan sonra normal cinsel ilişkinin yasak ama anal ve oral cinsel ilişkinin helal olduğuna ikna ediyor bu erkekler.

Daha sonra kızları zorla anal ilişkiye zorluyorlar. Bu sırada cinsel ilişki yaşanan odanın kapısı hep açık oluyor. O esnada başka bir "Aslan" gelip ilişkiye dahil oluyor ve toplu bir grup seks olayı yaşanıyor.

Bazı zamanlarda kapı açıkken içeri kim giriyor dersiniz? Evet, tahmin edebileceğiniz gibi Adnan Oktar. "Siz rahatınıza bakın, benden çekinmeyin, ben kenarda oturacağım" deyip koltukta oturarak cinsel ilişkiiye giren grubu seyrettiği de ifadeler arasında.

Hatta bazı sabahlar yatağından uyanan Adnan Oktar, eve yeni gelen kızlardan birine zorla evdeki erkeklerden biriyle cinsel ilişkiye girmesi yönünde baskı yapıyor. Tabii ki kendisi yine kenarda oturup seyrediyor.

Zaman zaman Adnan Oktar'ın tüm örgüt üyeleri içerisinde bir kadını soyup elle taciz ettiği, zevk alıyormuş gibi zorla bağırttığı da yine savcılıktaki ifadelerden. Peki bu adamın kadınlarla ilgili derdi ne? Neden kendisi sevişmiyor da sapkın bir ilişkinin tanığı olmayı tercih ediyor? İkisinin de cevabı ayrı.

İlk olarak Adnan Oktar, kendisinin Mehdi olduğundan son derece emin ve buna inanmış. İtirafçı B.K.'nın mahkeme dosyasına giren sözleri şöyle: "Oktar, 'Bir hadise göre Roma'da Mehdi on bin bakire ile birlikte olacak' diyordu ve buradaki Roma'nın aslında İstanbul olduğunu söylüyordu. Bu hadisi uygulama adına örgüte getirilen yeni kızların bekâretini bozuyordu. Bu konuyu bizzat Adnan Oktar bize bu şekilde anlattı."

İkincisi ise fiziksel bir engel. Adnan Oktar'ın kasığında yaklaşık 10 kg'ya yakın, vücudundan dışarı sarkmış bir fıtık bulunuyor. Bu da kendisinin cinsel fonksiyonlarını yerine getirememesine sebep oluyor.

Evden kaçmayı başaran kızlardan bir tanesi bunu "kasıklarından bağırsakları dışarı sarkmıştı" şeklinde anlatıyor. Oktar, ameliyat olduğu takdirde kendisinin öldürüleceğini düşündüğü için hiçbir zaman tedavi olmamış.

Yani bizim o ekranda gördüğümüz övgülerin altında yetersizlikle gelen çok ciddi psikolojik rahatsızlıklar, çok ciddi istismarlar yatıyormuş aslında.

Oktar ve beraberindeki 176 kişi, ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurma’, ‘çocukların cinsel istismarı’, ‘cinsel saldırı’ ve ‘siyasi ve askeri casusluk’ dâhil birçok suç iddiasıyla 18 Temmuz 2018’de çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Oktar bu suçlamalardan toplamda 8 bin 658 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Kuaförde Çalışırken Kendini Bir Anda Jigolo Olarak Bulan Adamın Taksiciye Yaptığı İlginç İtiraflar
Doğum Yapmanın Nasıl Bir His Olduğunu Anlatan Kadınları Okurken Aynı Sancıyı Hissedeceksiniz
TikTok'ta Nasıl Zengin Olacağınızı Birbirinden Acayip Önerilerle Anlatarak Kafanızı Yakıyoruz

Popüler İçerikler

Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
Komedyen Polemiği Dallanıyor: Usta Oyuncu Zihni Göktay'dan Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya Atışmasına Olay Yorum
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
02.10.2023

Dinlerini hep çıkar için kullanan diğer hocalardan sadece bir. Hepsi lüks ve kadın delisi

02.10.2023

Ula 2 sene öncesine kadar burda bu adamın videolari vardı reklam yapiodunuz belkide sizin yuzunuzden 1 2 kizda aldandi bu güzel hayata sizin hiç mi suçunuz yok!!

Reklam derken? Adam sosyal medya maymunu gibi alay konusu oluyordu.

02.10.2023

Çok laf yalansız olmaz. Erkeklerin anlattıklarını yarıya bölün, kadınların hikayelerini ikiye katlayın. Sadece bir tavsiye 😄

02.10.2023

yani diyorsunki erkekler anlattıklarını fazla anlatıyor kadınlarda anlattıklarının yarısını anlatmıyor? :D bu her iki cins içinde tersini de muhteva edebilen bir durum. cinsiyet olarak farklı olabiliriz ama türümüz aynı :D bende olan nefs sende yok mu yada sende olan bende yok mu? :D

TÜM YORUMLARI OKU (42)