Adnan Oktar Davasının Sanıkları 'Biz Dindar ve Milliyetçi İnsanlarız' Dedi, Ortaya Boy Boy Fotoğrafları Çıktı!

Adnan Oktar Suç Örgütü üyelerine 9 bin 803'er yıla kadar değişen oranlarda verilen hapis cezası İstinaf Mahkemesi'nce incelenirken sanıklar, 'Biz dindar insanlarız' şeklinde açıklama yaparak dilekçe sundu. Müştekilerin avukatı Andaç Maraşlıoğlu ise konuyla alakalı bir kitapçık hazırladı. Tüm detaylar aşağıda...👇

Bildiğiniz üzere Adnan Oktar beraberindeki 176 kişi ile birlikte ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurma’, ‘çocukların cinsel istismarı’ ve ‘cinsel saldırı’ dahil pek çok suçtan 2018 yılının Temmuz ayında tutuklanmıştı.

Halk arasında 'Kedicikler' olarak bilinen kadın örgüt üyeleri ise yaşadıklarını çarşaf çarşaf gazetelerde ve internet sitelerinde anlatmışlardı.

Biz de burada detaylıca bahsetmiştik:

Adnan Oktar ve Kedicikleri Hakkında Öğrendiğiniz Anda Küçük Dilinizi Yutacağınız Şaşırtıcı Detaylar

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 1. Ceza Dairesi, yerel mahkemenin Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu 14 sanığa çeşitli suçlardan ayrı ayrı verdiği 9 bin 803 yıllık hapis cezası ile yine çeşitli suçlardan 80 sanığa 3 yıldan 36 yıla kadar hapis cezalarını inceliyor.

Geçtiğimiz günlerde dava dosyasında yeni bir gelişme yaşandı.

Adnan Oktar Suç Örgütü üyelerine 9 bin 803'er yıla kadar değişen oranlarda verilen hapis cezası İstinaf Mahkemesi'nce incelenirken sanıklar, 'Biz dindar insanlarız' şeklinde açıklama yaparak dilekçe sundu.

Müştekilerin avukatı Andaç Maraşlıoğlu ise konuyla alakalı bir kitapçık hazırladı.👇

“Dilekçelerin aksine bir yaşam sürdürdüklerini göstermek istedim.”

Ayrıca sanıkların İstinaf'daki dosyaya dindar ve milliyetçi olduklarını öne sürdükleri dilekçeler sunduğu belirtiliyor.

"Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü, İstinaf'ta görülmekte olan dosyaya her gün 'Biz çok dindar, Türk adet ve göreneklerine uygun yaşayan milliyetçi mukaddesatçı insanlarız..."

“Adnan Oktar ilim irfan faaliyetleriyle ilgilenen dünya çapında bir yazardır' minvalinde örgütsel şekilde toplu dilekçeler vermektedir.”

Sanıkların tam tersi bir yaşam sürdüğünün altını çizen avukat Maraşlıoğlu bu fotoğrafların tamamının Oktar’ın evinde çekildiğini söylüyor.

“Dilekçelerin tam tersine içinde her türlü sapıklığın, çıplaklığın olduğu kadının cinsel obje olarak kullanıldığı resimlerin neredeyse tamamı Adnan Oktar'ın evinde çekilmiş.”

“Daha sonra sosyal medyalarından ayet ve dini söylemlerle paylaşıp iddianamede yer aldığı ve ispat edildiği şekliyle halkı kışkırtıp daha sonra tazminat davaları açarak…”

“Örgüte milyonlarca lira gelir getirdiklerini, yazdıkları dilekçelerin aksine bir yaşam sürdürdüklerini yorumsuz olarak fotoğraflarla koymak istedim.”

Oktar’ın evinde bulunan silahlarla ilgili de konuşan avukat şu açıklamayı yapıyor:

“Sevgi ve barış söyleminin tamamen insanları aldatmak ve kandırmak üzerine olduğunu göstermek için dilekçede yer verdim.”

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Haydi yorumlara!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Sigara Karşılığında 9 Lise Öğrencisiyle Cinsel İlişkiye Girip İstismar Eden Okul Aile Birliği Üyesi Kadın
İnternetteki Sahte İş İlanına Kanıp Aylarca Köle Olarak Çalıştırılan ve Zorla Litrelerce Kanı Alınan Adam
Pavyonda Yaşadıkları En Acayip Şeyleri Anlatarak Hepimizi Dumur Etmeye Ant İçmiş 15 Kişi
Doğanın Korkutucu Yüzünü İliklerinize Kadar Hissetmenize Sebep Olacak Birbirinden Ürkütücü 15 Yeni Fotoğraf
Misafirliğe Gittikleri Evde Başlarına Gelen En Acayip Olayları Anlatırken Hepimizin Beynini Yakan 15 Kişi

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
YORUMLAR
22.02.2022

Bu davanın hakimi olduğunu düşünsene sürekli önüne çıplak kadın fotoları geliyor erotik dergi gibi dava dosyasi

22.02.2022

aklimi en cok kurcaliyan konulardan birisidir, adnan oktar gibi birinin ucuz cinsellik kullanarak cevresinde bir kac ciplak kadin gostererek bu kadar gucu bu kadar parayi nasil topladigi. isyerinde oturup hic kadin gormemis gibi bunlari izleyen tipler vardi birde. gercekden akli belden asagida olan bir toplumuz.

22.02.2022

Adnan Oktar'ın geçmişi oldukça karışık. Babasının MİT çalışanı olduğu filan iddiaları var, ne kadar doğrudur bilmiyorum. Hatta cinsellik, para ve din üzerinden sömürü sisteminin kendisine ait olduğunu da bilmiyorum, ama bu yapıyı tek başına oluşturmadığını biliyorum. Evanjelist vakıflardan çok ciddi destekler alıyordu bu adam. Yaradılış atlası meselesi var mesela. Tümüyle kuşe kağıda basılı 622 sayfalık kapaklı bir kitap, 100 bin adet basılıp tüm dünyadan profesörlerin evlerine ücretsiz gönderilmişti. Ali Demirsoy'un kendi yayıncısından gelen bilgi ile sadece basım maliyeti 35 milyon dolar'ın üzerinde tutuyordu.

22.02.2022

Tarikatların da Allah belasını versin.

TÜM YORUMLARI OKU (31)