Adnan Oktar'ın 'Kedicikleri' Instagram Üzerinden Kadın Kullanıcılara Erişerek Tuzağa Düşürdüğü Ortaya Çıktı

Adnan Oktar tarikatının yargı süreci, 140journos'un 'Kedicik' belgeseli sayesinde gözler önüne serildi. Belgesel, tarikatın karanlık yüzünü, reşit olmayan kızların nasıl hedef alındığını, kusursuzca işletilen turnike sistemi, cinsel istismar ve operasyon sürecinin ayrıntılarını ortaya koydu. Bu belgesel aracılığıyla, örgütün pek çok bilinmeyen yönünü birlikte keşfettik.

Belgeselde en çok dikkat çekenlerden biri de estetikle birbirine benzetilen kadınların nasıl tuzağa düşürüldüğünü anlatan tanıklardı.

Kedicik belgeseli sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ardından TikTok'ta kadınlar okulda, sokakta ve Instagram üzerinden nasıl kandırılmaya çalışıldıkları ile ilgili ilginç hikayeler anlatmaya başladı.

Başına gelenlere o dönem anlam veremeyen birçok kadın bugün belgeselin ardından konuşmayı seçti. Bunlardan biri de Instagram üzerinden Adnan Oktar ve üyelerinin nasıl avlandıklarını anlattı.

"egizemece" adlı kullanıcı TikTok'ta yayınladığı video ile Instagram'ın popülerleşmeye başladığı dönem ürün tanıtımı yapan bir kişisel hesabı takip ettiğini ve altından neler çıktığını anlattı.

Kullanıcı, "fashiolala" adlı hesabın bir kadının profili olduğunu belirtti. Bu hesap üzerinden yurt dışında bulunan kozmetik ürünlerinin tanıtımını yaptığını açıkladı. Ancak bir gariplik vardı...

Hesapta bir süre yalnızca ürün tanıtımı yapan kullanıcı, bir anda yüzünün yarısını paylaşıyor ve anlatılana göre estetikli, dolgun dudaklı ve badem gözlü bir kadın yüzü olduğu görülüyor.

Kullanıcının zamanla yurt dışından getirttiği ürünleri kullanılmış olarak nispeten uygun fiyata satışa çıkardığı söyleniyor.

Kullanıcı, satın almak isteyen kadınlardan ise öncelikle iletişim bilgileri istendiğininin altını çiziyor.

Daha sonra Adnan Oktar suç örgütüne 2008'de başlatılan soruşturmanın ardından bu Instagram hesabının Gizem Köknar adındaki bir kediciğe ait olduğu ifşalanıyor.

Bu yolla hesap üzerinden kadınlara ulaşıldığını ve bir şekilde kandırıldıklarını açıklayan kullanıcı, kendisinin de kıl payı kurtulduğunu beliriyor.

İşte o video:

İlginizi çekebilir:

Adnan Oktar'ın Kediciği Olmaktan Son Anda Kurtulan Bir Kadının Dehşete Düşüren Açıklamaları
Erkan Özerman Adnan Oktar'ın Best Model Yarışmasından Kedicik Bulmaya Çalıştığını Söyledi
Adnan Oktar Sapkınlığının Zirvesi: Turnike Sistemi

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
17.10.2023

yok artik ya, bunlar tum tuslara basmis kadinlari avlamak icin💀

17.10.2023

oha fashiolala hesabını hatırlıyorum youtubeda izlerdim yüzünü göstermezdi sadece ürünleri gösterir anlatırdı şuan şok geçirdim bir anda ortadan kaybolmuştu sebebi buymuş demekki

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ