Adnan Oktar'ın Dillere Destan Kedicikleri Hangi Bölümlerden Mezunlar?

Kırmızı bikinisinin içinde muhteşem gözüken Tülay, onun yanında sarılar içinde Esra... Hepsinden de şanslı bir isim, Adnan Oktar. Adnan hoca deniz keyfi yaptığı kediciklerini tanıttı. Kediciklerin okuduğu bölümler, mezun olduğu bölümler dikkatleri çekiyor.

Aylin Kocaman, Ankara Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünü bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültür ve Edebiyatı Bölümünü bitirdi.

Yasemin Kiriş, İşletme ve İlahiyat Fakültesi mezunu. Arapça, İngilizce ve Osmanlıca biliyor.

İşte kendi yayınında kediciklerinin bölümlerini anlattığı o video:

Popüler İçerikler

Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
15.09.2017

Para düşkünü, kolay yoldan köşe olmaya çalışan, birilerine yamanıp ideallerinden vazgeçen, aslında hiç ideali olmayan, mantıktan uzak, köle ruhlu, duygularıyla hareket eden kadınlar yaşadığı müddetçe kadınlar için adalet asla tecelli etmez. Anca erkeklerin bi lütufmuş gibi sunduğu göstermelik kanunlarla yaşayıp gidersiniz! Buna yaşamak denirse tabii.

14.09.2017

Kedicikleri olana kadar öğrenememiş mi hangi Üniversite ve bölümlerinden mezunlar. Dünyada örneği de tektir bunlar. Bu kadar iyi üniversitelerden çık sonra gel adnan hocanın stüdyosunda ankaranın bağlarını oyna.

15.09.2017

Sayın Adnan Oktar ve kız arkadaşları çok kaliteli ve nezih insanlar...Adnan Bey'in Kız arkadaşlarının hepsi dünya çapında güzeller ve Kuran ahlakını çok güzel yaşayan örnek bişgfhjxtdghxrdg ŞAKA MISINIZ SİZ

15.09.2017

Abi inanamadım yorumlara şaka değil gerçek lan Adnan Hoca'nın parası suyunu çekince ne olacak masallah gorucez o zaman insallah o zamanda yalıcak mısınız götünü?? En aşağılık olan gerçekte dinimizi tutup bu iğrenç oyunlara alet etmeniz. Allah buyuk elbet cezasını çekersiniz!

TÜM YORUMLARI OKU (105)