Gezi Parkı eylemlerini yönlendirdiği iddiasıyla 27 Ocak’ta tutuklanan menajer Ayşe Barım, “hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüse yardım” suçlamasıyla bugün hakim karşısına çıktı. Ayşe Barım hakkında 22 yıl 6 aydan 30 yıla kadar hapis cezası isteniyor. Menajer Ayşe Barım’a destek olmak için oyuncular Serenay Sarıkaya, Hande Erçel, Bergüzar Korel ve Birce Akalay adliye koridorlarında görüntülendi. Adliyeye gidemeyen ünlüler de sosyal medyadan paylaşımlarla desteklerini gösterdi.
İşte o ünlüler ve paylaşımları...
abi sektörün mafyası olmuş, tekelleşmiş. meslektaşlarınızın tek tek şikayetçi olduğu kadına nasıl bir göbek bağıdır ki serbest bırakılsın hemen şimdi adalet gibi saçma salak ucube paylaşımlarda bulunuyorsunuz. yarına kaldı, yanına kalmayacak ayşe hanım. sen bu milletin parasını pulunu ekonomisinin içinden geçenlere maşa oldun ya. geziyi komple sana monte ederlerde dünyan şaşar.
Ee tabii... Çıkarcı yakınlaşmalar....
𝐇𝐞𝐩𝐬𝐢𝐝𝐞 𝐀𝐲𝐬𝐞 𝐁𝐚𝐫ı𝐦 𝐝ış𝐚𝐫ı çı𝐤𝐚𝐜𝐚𝐤 𝐤𝐨𝐫𝐤𝐮𝐬𝐮𝐲𝐥𝐚 𝐡𝐚𝐫𝐞𝐤𝐞𝐭 𝐞𝐝𝐢𝐲𝐨𝐫, 𝐝𝐞𝐬𝐭𝐞𝐤 𝐯𝐞𝐫𝐢𝐫 𝐠𝐢𝐛𝐢 𝐠ö𝐫ü𝐧ü𝐩 𝐚𝐡 𝐛𝐢𝐫 ö𝐳𝐠ü𝐫 𝐤𝐚𝐥𝐬𝐚𝐤 𝐝𝐢𝐲𝐨𝐫 𝐬𝐚𝐧𝐚𝐭 𝐝ü𝐧𝐲𝐚𝐬ı𝐧ı𝐧 𝐤ö𝐥𝐞𝐥𝐞𝐫𝐢.