Adliyede Kavga: Güvenlik Görevlilerini Coplarla Dövdüler

Adana Adliyesi'nde iki grup arasında çıka tartışmaya güvenlik görevlileri müdahale etti. Güvenlik görevlileri ile iki grup arasında arbede yaşandı. Bazı kişiler, ellerindeki coplarını aldıkları güvenlik görevlilerini darbetti.

Duruşma sonrası karşı karşıya gelen iki grup arasında kavga çıktı

Adana Adliyesi'nde bugün saat 11.00 sıralarında bir duruşma sonrası karşı karşıya gelen iki grup arasında kavga çıktı. Adliyede görevli özel güvenlikler araya girdi. Bazı kişiler, güvenlik görevlilerine tepki gösterince arbede yaşandı. Güvenlik görevlileri, bu kişilere coplarla müdahale etti.

Gruptan bazıları, ellerindeki copları aldığı güvenlik görevlilerini darbetti

Gruptan bazıları, ellerindeki copları aldığı güvenlik görevlilerini darbetti. Adliye koridorlarında başlayan kavga, yürüyen merdivende de sürdü. Gruptakiler yere yatırdıkları güvenlik görevlisini tekme, yumruk ve coplarla dövdü. Arbede, takviye gönderilen güvenlik görevlileri ve polis memurlarının müdahalesiyle son buldu. Çok sayıda güvenlik görevlisinin hafif yaralandığı kavgaya karışan şüpheliler gözaltına alındı.

Bu sırada adliyede bulunan kişiler, cep telefonlarıyla kavgayı görüntüledi.

İşte o anlar ⬇️

Popüler İçerikler

Elazığlı Mehmet 120 Bin Liraya Aldığı Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Eser Bulunca Hayatı Değişti
Ece Üner, Çöp Poşetinde Taşınan ve 26 Suç Kaydı Olan Katil İçin Konuştu: “Çöp Kokana Kadar Neden Beklendi?”
Devlet Tiyatrolarında Kriz! Genel Müdür Tamer Karadağlı'nın Açıklamalarının Ardından Oyuncular Tepkili
YORUMLAR
15.12.2022

Adana bu günlerde sessiz derken...

15.12.2022

Bence artık adliye, hastane gibi yerlerde özle güvenlikçilere daha caydırıcı silahlar vermeliler diyeceğim ama adam copu kaptırmış mazallah şok cihazı yada silahı kaptırsa kendi canından olacak🙄😖

15.12.2022

Demin bir haber okumuştum, adam alkollü yakalanıyor, oğlunu çağırıyor arabayı teslim alması için, o da alkollü çıkıyor, tanıdıkları çekiciye haber veriyorlar, geliyor ama o da alkollü. Haberi okudum, şehir adı yok, bir Adanalı olarak, rahatladım, neyse bu Adana değilmiş dedim. Demeye kalmadı, bu çıktı karşıma. Yapacak bir şey yok, Adana yine benim gurur duyduğum memleketim

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ