Adli Tıp Önünde Ailelerin Acı Bekleyişi Sürüyor

Ankara'daki patlamada hayatını kaybeden 28 askeri personelin aileleri, cenazelerin kaldırıldığı Keçiören Adli Tıp Kurumu önüne koştu. Otopsi çalışmalarının ardından cenazelerin ailelere teslim edilmesi bekleniyor.

Çankaya Merasim Sokak'ta askeri araçların geçişi sırasında düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden 28 personelin cenazeleri yapılan incelemenin ardından Keçiören Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Olayın ardından hayatını kaybedenlerin aileleri bu adrese akın etti.

Hayatını kaybeden askeri personelin birinci derece yakınları içeri alınırken, diğer yakınlarının dışarı da beklediği görüldü. Adli Tıp Kurumu önünde bekleyen askeri bir görevli buraya gelen ailelere elindeki isim listesiyle yardımcı olmaya çalışıyor.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Gözyaşları içinde kurum önünde bekleyen aileler için buraya çadır kurulurken, Kızılay tarafından ihtiyaçların karşılanması için bir araç iki araç hazır bekletiliyor.

Otopsi çalışmalarının ardından cenazelerin ailelere teslim edilmesi bekleniyor.

CHA

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
18.02.2016

Dün sabah 28 kişi görevine gitmek için ailesi ile vedalaştı akşama görüşmek üzere ve işine gitti, dün sabah belki kahvelerini içtiler, belki bir kısmı yoğunluktan içemedi bu sabaha bıraktı.... dün sabah bazı şerefsiz mahluklar hiç birini tanımadıkları, ne hayalleri, ne umutları, ne sorumlulukları olduğunu bilmedikleri insanları kalleşçe öldürmek için son kontrollerini yaptı belki aynı sıralarda...bu sabahsa sadece acı hem de çok büyük bir acı var sonsuz sessizliğe giden 28 canın ardından...Ailelerine büyük sabır,kendilerine rahmet diliyorum...Diliyorum, diliyorum da ben bile içimdeki acıyı dindiremezken, aileleri, sevenleri ne yapsın bu büyük acı karşısında hiç bir şey diyemiyorum.

18.02.2016

Bu acının üstüne bir acı daha var mıdır bilemiyorum.Allah dayanma gücü versin...İçimiz yanıyor içimiz..

18.02.2016

biri miti arayıp bombadan haber verdimi?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ