Adıyamanlı Depremzedenin İsyanı: "10 Gündür Banyo Yapmadık, Herkese Bit Girmiş"

Adıyamanlı bir depremzede, kentte su olmadığı için banyo yapamadıklarını belirterek, “Herkese bit girmiş. Bir su yok mu? Banyo yapan yok. 10 günden beri hanginiz banyo yapmışsınız? Allah korkusu yok mu? Bir su gelsin bize” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya ve Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Adıyaman’da depremzedeleri ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Adıyamanlı bir depremzede, depremin ardından ilde su sıkıntısı yaşandığını ve banyo yapamadıklarını belirterek şunları söyledi:

“Banyo yapan yok, bir şey yapan yok. Valla bit girmiş hepsine. Böyle bir şey olmaz ki. Herkese bit girmiş. Bir su yok mu? Banyo yapan yok. 10 günden beri hanginiz banyo yapmışsınız? Allah korkusu yok mu? Bir su gelsin bize.”

İşte Adıyamanlı depremzedenin açıklamaları:

Bakan Yardımcısı Mehmet Emin Birpınar'dan Tepki Çeken Paylaşım
Depremden Sonra Hayatınızda Neler Değişti?

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
19.02.2023

Kış ayında nasıl çadırda dışarıda yıkanacak bu insanlar mecbur kapalı sıcak bir ortam lazım inşaat firmaları bir günde bir konteyner koyuyo anında çok zor bişey değil getirip koyuluyor buda mı kader ?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ