Adıyaman'da Kalbi Duran 4 Aylık Bebeği Jandarma Personeli Kalp Masajı ve Suni Teneffüs ile Hayata Döndürdü

Adıyaman'da yaşanan olayda, Dilan Tatbaş isimli anne 4 aylık bebeğinin hareketsiz bir şekilde yattığını görünce dışarı çıkarak yardım istedi.

4 aylık İkra'nın hareketsiz bir şekilde yattığını görünce ve uyanmaması üzerine dışarı çıkıp yardım isteyen annenin yardımına ise o sırada devriye gezen jandarma ekipleri koştu.

Yardıma koşan jandarma personeli, kalbinin durduğunu fark ettiği bebeği, kalp masajı ve suni teneffüsle hayata döndürdü.

Jandarma personelinin hemen yanına geldiği anlatan Tatbaş, "Jandarma, bebeğimi alarak hemen kalp masajı ve suni teneffüs yaptı. Çocuğumun kalbi durmuş. Herhangi bir hastalığı yoktu, sadece soğuk algınlığı vardı. Şu an çocuğum hastanede" dedi.

Çocuk Acil Uzmanı Özlem Çolak ise bebeğin dün hastanelerine getirildiğini belirterek, 'Yoğun bakımda kalbi bir kez daha durdu ama şu an için takibine devam ediyoruz. Şu an için koyduğumuz herhangi bir tanı yok. Takip ve tedavisi devam ediyor' diye konuştu.

Kaynak: Anadolu Ajansı

İşte o anlar: 👇

İlginizi çekebilecek diğer videolar: 👇

Yenidoğan Bebeği Musluğun Altında Bulaşık Durular Gibi Yıkayan Hemşirenin Viral Olan Anları

👇

Birbirlerine Sürtünerek Meditasyon Yapan İnsanların Gündem Olan Görüntüleri

👇

Kahramanmaraş Depreminde Adıyaman'a Giden Ekiplerin Görüntüleri Ortaya Çıktı: 'İnsanlar Bizi Bekliyor'

👇

İlk Duruşma Anısını Anlatan Stand-Up Komedyeni Buğra Altun, İzleyicileri Gülmekten Yerlere Yatırdı

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
21.12.2023

İlk yardım eğitiminin neden önemli olduğu ve bir çok kişinin bu eğitimleri almasının neden önemli olduğunun kanıtı. çocuğun neden kalbi durdu bilinmez bir de bebeğin rengi solmaya başlamış müdahale umarım etkili olur ve bir sorun yaşatmaz.

21.12.2023

oy oy melek kuzum umarım iyisindir , bu arada o jandarma kimse güzel insan ne muradın varsa ne dileğin varsa olsun inşallah keşke bu adam kahraman ilan edilse ve bizim insanlarımız iyi şeyleri örnek alıp böyle insanları takip etse ama nerde , kadar cahil ve gereksiz bir millet olduğumuz belli şurada birisi götünü açsa yada keremcan şeyma dilan gibi ahlaksızların içeriği olsa burada binlerce yorum olurdu ayıp yazık

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ