Adına da Derler Seks! Okan Bayülgen'in Sekse Olan Düşkünlüğü ile İlgili Yaptığı Açıklama Kafaları Yaktı

Okan Bayülgen söz konusu olunca kafaların yanması kaçınılmazdır. Kral yine yaptı yapacağını!

Okan Bayülgen uzun zamandır ekranlarda görünmüyordu biliyorsunuz. Uzun bir aradan sonra TV100'de program yapmaya başladı. Ve yine "ben burdayım" dercesine açıklamaları gelmeye başladı.

Yıllar önce posta gazetesinde "Seksi bıraktım" şeklinde bir açıklama yapmıştı, bilmem hatırladınız mı? Hatırlamayanlar için tam cümleyi şöyle bırakalım:

'Bütün kötülüklerin anası seks. Seksi bıraktım. Buradan herkese söylüyorum. Un da yiyin, şeker de tuz da. Üç beyazdan kaçınmaya gerek yok. Kilo da alın, hiç sorun yok. Yeter ki seks yapmayın. Benim tavsiyem, uzun bir hayat için seksi bırakmak şart. '

Şimdi de "Tedavi olacak kadar sekse düşkünüm" şeklinde yeni bir güncelleme ile karşı karşıya kaldık.

Okan Bayülgen'in bu açıklaması, sosyal medyada neredeyse günün konusu oldu ve tepkilerin ardı arkası kesilmedi.

Öyleyse sıradaki bu anlamlı şarkı sevgili Okan Bayülgen için gelsin. Dinliyoruz...

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
İçimizin Yağları Eridi: Kızılcık Şerbeti'nde Fatih, Doğa ve Giray Öpüşmesini İlk Sıradan İzledi!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
26.05.2019

Kelebek röportajındaki sorular; "Bir daha hiç aşk yaşamayacaksınız ya da bir daha hiç sevişmeyeceksiniz. Hangisini seçersiniz?" "- Her ne kadar seks düşkünü olarak tanınsam da bir daha aşk yaşamamayı göze alamazdım." "Seks düşkünü değil misiniz? - Tedavi olacak kadar sekse düşkünüm." Ne yapalım bunu alalım durduk yerde Okan seks düşkünü olduğunu açıklamış gibi sunalım. Bir iş yapıyorsunuz altına, arkasına bakın ne var? Yutub belgeseli ile aydınlandığını sanan ergenden farkınız olsun.

26.05.2019

Adam seks hakkında yorum yapınca herkes sanki adam kendi uzvundan bahsetmişcesine yorum yapmış. Okuduğumuzu anlamıyoruz, kafalar da hep orada olduğu için adam cinsellikle ilgili konuşunca adamın bir tarafını düşünen bir millet maalesef. Dediği şey de de abartılacak ne var anlamadım. Doğru. Çoğumuz değil miyiz böyle yani erkekler ? Sekste ayıp veya utanılıp sıkılınacak ne var ? Yemek içmek, sıçmak, uyumak gibi eylemlerle beraber en normal aktivite bu. Niyeyse bizim ülkede sanki cinayet işlemek gibi tepkilere yol açıyor. Cinayet de zaten seks kadar utanılacak bir şey değil bizim millet için :D Çok ilginç cidden.

26.05.2019

adam bir yutup roportajında muhabirle dalga geçmek için seksi bıraktım dedi. tıpkı diğer açıklamaları gibi. ki adam show programlarında özellikle alaycı bir tavır takındığını da söylüyor. yani tamam sevmeyin okan bayülgeni de boş haber de yapmayın. altını doldurun biraz

TÜM YORUMLARI OKU (18)