Adım Adım Kapanmaya Doğru: 'Son Zamanların En Yüksek Vaka Sayısına Ulaştık'

Son dönemlerde giderek artan günlük vaka sayısı 9 bin sınırını da geçti. 

Sağlık Bakanlığının açıkladığı tabloya göre son 24 saatte 214 bin 196 Kovid-19 testi yapıldı, 9 bin 586 kişinin testi pozitif çıktı, 52 kişi hayatını kaybetti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter paylaşımlarında; 'Bugün son zamanların en yüksek vaka sayısına ulaştık. Aşı ile güvence altına alınmadan salgın gündemden çıkmaz

'Yeni vaka sayıları 2 haftada 2 katına çıktı. Çözüm: Şu andan itibaren sıkı tedbir, ilk fırsatta aşı. İlk doz ve devam dozları için sağlık kurumlarımız gece gündüz emrinizde. 9.586 olan vaka sayısını geriletelim' dedi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Ayrıca bakınız 👇

Kapanmalar Yine Kapıda mı? Koronada Yeni Vaka Oranları Son 10 Günde Yaklaşık 2 Kart Arttı

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
22.07.2021

Hala sadece aşı diyorusun zaten bu yüzden bu durumlara düşüyoruz. Sadece aşı yetmiyor; maske, mesafe, hijyen de lazım. Maske kavramını unutturdunuz resmen millete. Sadece aşı ile olsaydı İngiltere, İsrail şu an zirveleri görmezdi.

Pasif Kullanıcı
22.07.2021

aşı olmak istemeyenler ne kadar gerizekalıysa, aşı olupta maske mesafeyi siktir edenlerde bi o kadar gerizekalı.o yüzden kimse kimseye bok atmasın..

Aşı olanlar aşının koruyuculuğunun %100 olmadığını anlayana kadar, vatandaş normalleşmenin o bildiğimiz normalleşme olmadığını anlayana kadar bu böyle gider. Bu süreçte aç kapa aç kapa yalama olmasak bari

TÜM YORUMLARI OKU (21)