Adı Vladimir Putin ile Anılan Alina Kabaeva Kimdir? Alina Kabaeva Nereli ve Kaç Yaşında?

Bir zamanlar adı Putin'in sevgilisi olarak Dünya basınında yer eden Alina Kabaeva hakkındaki araştırmalar Ukrayna - Rusya savaşının başlamasıyla birlikte tekrar artışa geçti. Bazı iddialara göre hala Putin ile sevgili olan Kabaeva hakkında çıkan söylentiler Alina Kabaeva'nın dünya gündeminde yer almasına sebep oldu. Peki, Alina Kabaeva kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Alina Kabaeva neden gündem oldu? Alina Kabaeva ve Vladimir Putin sevgili mi? Detaylar haberimizde...

Vladimir Putin ile ismi anılan, Alina Kabaeva hakkındaki araştırmalar Rusya - Ukrayna savaşının ikinci haftasına yaklaşılırken artışa geçti. Peki Alina Kabaeva kimdir? Alina Kabaeva kaç yaşında, nerelidir? Kabaeva neden gündem oldu? İşte detaylar...

Alina Kabaeva Kimdir?

Alina Kabayeva, 12 Mayıs 1983 Taşkent Özbekistan'da dünyaya geldi. Rus eski bireysel ritmik jimnastik sporcusu, manken, Film oyuncusu ve politikacıdır. Bireysel ritmik jimnastik branşında kazandığı 1 altın ve 1 bronz olimpiyat madalyası, Dünya Şampiyonalarında toplam 14 ve Avrupa Şampiyonalarında toplam 25 madalya ile Rusya jimnastik tarihinin en başarılı sporcuları arasında yer almaktadır. Rusya'nın en başarılı sporcularına verdiği Sporda Ustalık Onuru unvanına layık görülmüştür.

Kabaeva ve Çocukları İsviçre'ye Kaçtı İddiası;

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali devam ederken, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Olimpiyat altın madalyalı jimnastikçi sevgilisinin dört küçük çocuğuyla birlikte İsviçre'deki özel bir dağ evinde saklandığı iddia edildi.

ABD merkezli Page Six dergisine konuşan bir kaynak, 'Putin Ukrayna'ya saldırısını tüm şiddetiyle sürdürürken, masum insanları öldürürken ve bir mülteci krizine neden olurken, ailesi İsviçre'de çok özel ve çok güvenli bir dağ evinde tutuluyor' dedi.

Popüler İçerikler

Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!