Adı Hasan Olanların ve Hayatında En Az Bir Tane Hasan Tanıyanların Hak Vereceği Hasanlar Analizi

Ne diyorsunuz Hasanlar, doğru mu bu anlatılanlar?

Bilenler bilir de bilmeyenler için açıklayalım bakalım. Hasan, Arapça "hsn" kökünden, güzellik anlamına gelen "hüsn" kelimesinden türemiştir. Hasan da bu minvalde "güzel" demek oluyor ki birazdan göreceğimiz gibi hiç de haksız değiller.

Bu içeriği yapmaya başlamadan önce bir Hasan tipi bulmak gerekiyordu konuyu daha da somutlaştırmak için. Biraz araştırınca içerik boyunca göreceğiniz adamın Hasan olmak için doğduğundan emin oldum ve bu beyi seçtim. Kendisi Bollywood yıldızı Hrithik Roshan ama bence kesinlikle Hasan.

Babanızı, dayınızı, amcanızı ayrı tutup genellediğimiz zaman Hasanlar'ın genelinde işte böyle mahzun bir güzellik görürsünüz. Bilmiyorum, belki babanızda da görürsünüz ama arkadaş olan Hasan'ın suratında net olarak o hafif yakışıklılık vardır.

Bunların en güzel özelliği de ortalıkta "aygır gibi yakışıklıyım" diye gezmemeleri. Bu durumu hiçbir zaman ön plana koymazlar ama bu kendilerine özen göstermedikleri anlamında da gelmez.

İç dünyalarına inmemiz gerekirse de bir Hasan'dan daha merhametli ve şefkatli çok az isme denk gelirsiniz. Yok mudur? Mutlaka vardır ama Hasan, gerektiği zaman sizin sırtınıza Kızılay battaniyesini sarıp elinize sıcak çorba verebilecek yardımseverlikte biridir.

Dışarıya ne kadar faydası varsa, kendine de o kadar az faydası vardır. Gönülleri Konya Ovası kadar geniştir amaaaaa... Bakın burası çokomelli: İstemeden vermezler! Yani Hasan'ın yanınızda olmasını istiyorsanız illa "imdat" demeniz lazımdır.

İlişkilerinde hiçbir zaman tam tatmini sağlayamamış, her hikayesi yarım kalmış bir melankolinin esrikliğine teslim olmuş hissederler kendilerini. Arkadaşlarına gösterdikleri mesafesizliği, ilişkilerinde beceremezler. Hep bir ürkek yaralı ceylan olma korkusu yaşarlar...

Girdiği kabın şeklini alacak kadar her ortama uyumlu, çakmakla kontrol edilen doğalgaz kaçağının patlaması gibi keskin prensiplere sahiptirler. Yani bunlarla arkadaş olmak şahane bir şeyken, sevgili olmak bir miktar risk almak demektir bu anlamda.

Sadakat anlamında ibreleri yukarıyı gösterir ama sonuçta erkek milleti, hiçbirine kefil olmaya gelmez. Uçana kaçana genellikle saldırmazlar, öncelikleri daha farklıdır. İletişim insanıdır bunlar, diyaloga ve paylaşıma önem verirler.

Hasanlar'ın karakter olarak denk düştüğü diğer isimler Hakan ve Barış olabilir. Hemen hemen aynı semptomları gösterir, aynı şekilde vücuda nüfuz ederler ve genellikle kalıcı hasar bırakmazlar. Bana kalırsa her insanın hayatında en az bir tane Hasan olması, o kişiyi mutlu edecek ve hayatı çekilir kılacaktır. Hasanlar'a değer verebilirsiniz...

Popüler İçerikler

8 Yaşındaki Kızını da Alıp Üvey Oğlu ile Kaçan Kadın Müge Anlı'yı Çileden Çıkardı!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
22.09.2020

şu sıralar görmüş olduğum en boş içerik.

22.09.2020

Hrithik Roshan için geldim bir taraftan ne alaka diyerek. Mehmet Ali Alaborada olabilirdi bence zaten Hrithik'in Türkiye versiyonu.

23.09.2020

+Sana olan aşkımı tüm Türkiye duyacak -Nasıl? Onedio >Içerik oluştur> Hasan kimdir? Nasıl yapılır? Hasan Tarifleri 😂😂😂

TÜM YORUMLARI OKU (18)