Adı Boşuna İbrahim Değilmiş: İkizlerini Gururla Anlatan İdo ve Yasemin Tatlıses'ten İbrahim Ayel İtirafı!

Saba Tümer'le 'Bu Yaz'' programının ilk konuğu olan Yasemin ve İdo Tatlıses, ikizleri İbrahim Ayel'in adının boşuna İbrahim olmadığını açıkladı!

2017'de aşk yaşamaya başlayıp 2021 yılında evlenen İdo ve Yasemin Tatlıses, o zamandan beri magazinin en merakla takip edilen çiftlerinden biri biliyorsunuz.

Evliliklerinin ikinci senesinde ikiz erkek bebekler beklediklerini duyuran çift, 22 Ocak'ta oğulları İbrahim Ayel ve Sinan Emir'i kucağına almıştı hatırlarsanız.

İkizlerle birkaç ay önce tanıştık! Ve gördüğümüz andan itibaren de hem tatlılıklarına hem de şaşkınlıklarına eridik!

Yasemin Tatlıses'in düzenli paylaşımları sağ olsun, şimdilerde ikizleri hemen hemen her gün görüyoruz, büyümelerine de şahitlik ediyoruz!

Bu sefer de gündemimizde taze anne babadan gelen "İbrahim Ayel" itirafı var! Geçtiğimiz saatlerde Saba Tümer ile "Bu Yaz" programına konuk olan Yasemin ve İdo Tatlıses, gözlerinin içi parlayarak ikizlerini anlattı!

İbrahim Ayel ile ilgili verdikleri detaylar ise kahkaha attırdı! Konuya "gülmeyen hangisi sorsanıza bir" diyerek giriş yapan İdo Tatlıses, "İbrahim Ayel her şeye gülmüyor çok enteresan. Yani babamın bebek hali hareketleri falan. İstemediği bir şey olunca sinirlenebiliyor, bağırabiliyor. Acayip sinirli, sinirlendi mi bağırır çağırır yani o. Ve güldürmesi zor. Bana gülüyor bazen, babama gülüyor ve kadınlara gülüyor" itirafında bulundu! 😂

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Arabistanlı Lawrence Tarafından Pusuya Düşürülen ve 105 Yıldır Arap Çöllerinde Yatan Osmanlı Treninin Hikayesi
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR
27.08.2024

Ne kadar boş içerik yazık size 💩

28.08.2024

Kim bu lüzumsuz tipler yahu ?

27.08.2024

Yani 2017de evlenip 2 yıllık evliyken hamile kalıyor yazmışsınız burda bi matematik hatası yok mu sizce 2024te doğdu çocuklar haberi nasıl yazıyorsunuz

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ