Adı Ali Koç'la Aşk Dedikodusuna Karışan Serenay Sarıkaya'nın Davet Bastığı İddiası Yalanlandı

Serenay Sarıkaya'nın bir dönem Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Bu iddianın sahibiyle karşı karşıya gelen güzel oyuncu gereğini yapmıştı. Konuyla ilgili yeni bir haber daha yayıldı. Bu sefer de Sarıkaya'nın Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç'un davetini bastığı öne sürüldü. Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre; bu söylemin de uydurma olduğu ortaya çıktı!

Şu sıralar "Kimler Geldi Kimler Geçti" dizisiyle yine kariyerini şahlandıran Serenay Sarıkaya oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla da herkesin dilinde.

Bir dönem meslektaşı Kerem Bürsin'le aşk yaşayan ünlü oyuncunun ilişkisi kadar ayrılığı da epey konuşulmuştu hatırlarsanız.

Bürsin'le ayrıldıktan sonra Serenay Sarıkaya hakkında olay bir iddia ortaya atılmıştı. Eski bir spor muhabiri ünlü oyuncunun Ali Koç'la aşk yaşadığını iddia eden bir paylaşım yapmıştı.

Kendisine hakaret edildiğini ileri süren ünlü oyuncu bu iddiaya sessiz kalmamış ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu.

Dosyanın uzlaştırma büroya gönderilmesinin ardından Sarıkaya, iddiayı ortaya atan kişinin bir kadın dayanışma derneğine maddi bağışta bulunması karşılığında şikayetinden vazgeçeceğini belirtmişti.

Eski muhabirin Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı'na 1500 lira yardımda bulunmasından sonra dosya kapanmıştı.

Uzun zamandır bu cephede ortalık sanki, ta ki bugüne kadar. Ali Koç-Serenay Sarıkaya aşkının gerçek olduğuna inanlar yeni bir iddia daha ortaya attı. Ünlü oyuncunun, Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç'un ortağı Mert Alaş'la verdiği "Yaza Merhaba" davetini bastığı öne sürüldü.

Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre; Serenay Sarıkaya söz konusu daveti basmadı, kendisini davetlilerin arasındaydı.

Düzenlenen partide Nevbahar Koç ve Serenay Sarıkaya'nın gece boyu beraber oturup sohbet ederek eğlendiği belirtildi.

Bir kısımda Özlem Önal'ın da ikilinin yanına geldiğini belirten Cankurt kaleme aldığı yazısında; "Birlikte kahkahalarla gülmeye başladılar. Kim bilir; belki de 'yalan aşk' haberlerinden bahsedip kendi aralarında gülüp eğlendiler!" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Ayakta Duramadı: Sahneye Sarhoş Çıktığı Söylenen Serdar Ortaç Kendi Şarkılarının Sözlerini Unuttu!
Çocuktan Al Haberi'nin Çakıl Bebek'i Nisan Aktaş'ın Son Halini Görmelisiniz
Sinan Akçıl'ın Eski Aşkı Müjde Uzman Hakkında "Tükense Bende Tükenirdi" Demesi Sinirleri Hoplattı!

Popüler İçerikler

Ayrılığı Resmen Duyurdu! Acun Ilıcalı Fenerbahçe'nin Michy Batshuayi ile Yola Devam Etmeyeceğini Açıkladı
Oğuzhan Uğur'dan Diamond Tema'ya Dair Paylaşım: Müslüman Kardeşlerim Yanıtlasın...
Demet Akalın Sokak Köpeklerinin Saldırdığı Kuzeninin Hayatını Kaybettiğini Duyurdu!
YORUMLAR
24.05.2024

Her ne kadar dedikodu da olsa ,ismi kocamla anılmış biriyle yan yana gelip kahkahalar atamazdım sanırım

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ