Adeta Külkedisi Masalı! 9 Milyon Lira Gasp Eden Hırsızları Yere Düşen Ayakkabı Yakalattı

Dün sabah saatlerinde İstanbul Maltepe'de duyanların akıllarına Külkedisi masalını getirtecek bir hırsızlık olayı yaşandı. Hırsızlık yapanlardan bir tanesi olay yerinde ayakkabısını düşürdü. Detaylar içerikte!

Geçtiğimiz gün İstanbul Maltepe'de akıllara Külkedisi masalını getirten bir hırsızlık olayı yaşandı.

Dün sabah saatlerinde Marmaray İdaeltepe istasyonunda meydana gelen olayda iddiaya göre, bir kuyumcuyu takip eden 3 kişi, kuyumcunun yüzüne biber gazı sıkıp içerisinde 9 milyon lira değerindeki altın ve para bulunan çantayı gasp etti.

Hırsızlık olayı, kuyumcu olduğu öğrenilen B.B.'nin içerisinde altın ve para bulunan çantasını otomobilin bagajından çıkarmasıyla başladı.

O sırada park halindeki beyaz bir otomobilde bekleyen İbrahim E.(27), Cihan U.(27) ve Ferhat E.(29), kuyumcu B.B.'nin yanına yaklaştı ve biber gazı sıkarak darp etti.

Hırsızlardan biri çantayı alarak otomobile bindi ancak bir tanesi kuyumcu ile boğuşması sırasında ayakkabısını düşürdü. Hırsız geri dönüp ayakkabısını almak yerine olay yerinden hızlıca uzaklaştı.

Yaşanan hırsızlık olayının ardından İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Olay yerinde bulunan kamera görüntüleri ve ayakkabı incelemeye alındı ve hırsızlar belirlendi.

Yapılan operasyonla İbrahim E., Cihan U. ve Ferhat E. gözaltına alındı. Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye çıkarılan şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bunlar da İlgini Çekebilir

"Senin Ne Gücün Var!" Bülent Arınç, Hamas'ın İsrail'e Gerçekleştirdiği Harekâtı Sert Sözlerle Eleştirdi
Mide Bulandıran Olay: Sokak Satıcılarının Yiyecekleri Kanalizasyonda Sakladıkları Ortaya Çıktı
Eski Yetişkin Filmleri Oyuncusu Mia Khalifa, Hamas'ın İsrail'e Yönelik Saldırılarına Destek Verdi

Popüler İçerikler

5 Yaşındaki Çocuk Şüpheli Şekilde Hayatını Kaybetti: Son Sözü "Anne Beni Bir Şey Isırdı" Oldu
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
YORUMLAR
10.10.2023

başlıkta ayakkabı ile alakalı kriminal bir detay bekliyorsunuz. İşte incelemede ayakkabıda kalan dna'dan hırsızın kimliği tespit edildi, ayakkabıda ki çamurdan gezdiği sokaklar, nereden geldiği bulundu gibi.. (o kadar csi serisi izledik olm zamanında ) ama yok.. ayakkabı sadece sıradan bir gasp haberinin dikkat çekilmesi için yazılmış. Polis kamera kayıtlarından bulmuş her zaman olduğu gibi

10.10.2023

Çok teşekkür ediyorum, gerçekten öyle bir şeyler oldu sandım, hatta vay be kriminoloji epey ilerlemiş diye düşündüm. Saftiriklik işte. Hain admin öyle başlık atmış, haberde de ayrıntı yok, ben salak aynı öyle sandım. Teşekkürler.

Pasif Kullanıcı
10.10.2023

sinderalla içerde mutluluğu bulacak 😂

10.10.2023

Ben şahsen hırsız olsam; Çıplak Ayakla gitmem eve, Ayakkabımı da Ayağımda götürürüm çünkü Ayakkabım arkamdan ağlar niye beni bıraktın? diye hem bende Takıntılıyımdır Ayakkabı filan da bırakmam.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ