Adeta Kudurtma Makinesi! Vedat Milor 'Soysuz Arap' Çıkışı Yapan Leman Sam'a Süre Verince Olanlar Oldu!

Geçtiğimiz günlerde yaptığı 'soysuz Araplar' çıkışıyla gündeme bomba gibi düşen ünlü sanatçı Leman Sam ile Vedat Milor arasında Twitter'da dillere destan bir olay yaşandı. Milor, Sam'a süre verince olanlar oldu. Tüm detaylar aşağıda. Bakalım siz ne düşüneceksiniz...

Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Leman Sam sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımdaki 'soysuz araplar' ifadesiyle ırkçılık eleştirileri almış ve gündem olmuştu hatırlarsanız.

'Yıllar önce bu soysuz araplara tepkili olduğum içi uzun süreli lince maruz kalmıştım, şimdi herkes ne mal olduklarını anladı. Daha bunlar iyi günler. Ekmeğe ortak yakında toprağa da ortak olacaklar. Bıçaklamalar, tecavüzler, sonu yağmadır bunun. Hiç şikayet etmeyin, göz göre göre geldi.'

Olayın detaylarından burada bahsetmiştik:

Leman Sam'ın Twitter'daki "Soysuz Araplar" İfadesini Kullandığı Paylaşım Tepkilerin Odağında

Tepkilerin odağı olan ünlü sanatçı sonrasında tweetlerini de silmişti hatta.

Detaylar burada:

Twitter 'Soysuz Araplar' Paylaşımıyla Tepki Çeken Leman Sam'ın Tweet'ini Sildi!

Bugün ise bizleri bir miktar güldüren bir olay yaşandı. Vedat Milor, Sam'ın kendisini Twitter üzerinden engellediğini ironik bir açıklamayla sosyal medya hesabından paylaştı.

twitter.com

Hatta ünlü isim bununla da yetinmedi, 'Leman Hanım’a lütfen iletin. Eğer yarın 18:00’a kadar engelimi kaldırmazsa Beyrut tavsiyelerimi de ekleteceğim.' dedi.

twitter.com

Engel kalkmamış olacak ki, Milor sitesine gerçekten de Beyrut tavsiyelerini ekledi.

twitter.com

Biz de linki buraya bırakalım.

Tabii yorumlar da havada uçuştu bu durumun ardından.😂

twitter.com

Neden olmasın?

twitter.com

Aslında olmayanları saysak daha rahat etmez miyiz?

twitter.com

Olay buradan çıkmış aslında.👇

twitter.com

Kesinlikle!

twitter.com

Hepimiz bir miktar güldük şimdi yalan yok!

twitter.com

Cem Beyin son gösterisinden sonra bu doğru olabilir mi? Sadece soruyorum...🧐😅

twitter.com

Her güne yeni bir bilgi...✍️

twitter.com

Yok artık!😂

twitter.com

Siz ne diyorsunuz bu işe?

twitter.com

Haydi yorumlara!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Metro Bekleyen Kadını Arkasından Gelerek Bir Anda Raylara İten Adamın Görüntüleri Kanımızı Dondurdu!
Adı Öz Yeğeni İle Yasak Aşk İddialarına Karışan Murat Başoğlu’ndan Bomba Gibi Açıklamalar Geldi!
Yeni Tanıştığı Adamın Evine Gittiği Akşam Şehirde Tecrit Başlayınca Günlerce Evine Geri Dönemeyen Kadın
Avrupa'da Ağzına Kadar Dolu Market Arabasına 246 Euro Ödeyen Gurbetçi: 'Euro'nun Burada Değeri Yok, Yetmiyor'
Gördüğünüz Anda Sizi Gülme Krizine Sokacak Twitter Tarihinin Gelmiş Geçmiş En Komik Tweetleri

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
15.01.2022

Irkçılık kendi ırkını üstün görmektir. Belirli demografilerden, artık karakterize olmuş nitelikleri nedeniyle haklı olarak hoşlanmamak ırkçılık değildir. Araplar; GENELLİKLE kadının birey olarak değil de bir eşya olarak gören, teokrasi ve mutlak hiyerarşi ile yönetilen rezil insan topluluğudur. Yemekleri iyidir, kötüdür, konu dışı. Çinliler; kadının insan olarak bile görülmediği hatta kız çocuklarını eve para getirmeyeceği, masraf olacağı için öldüren, açlıktan yolda bulduğu köpeği bile parçalayıp evine götüren kepaze ve hiçbir erdemi olmayan insan sürüsü. Yemekleri iyidir, kötüdür, konu dışı. Hintliler ve Pakistanlılar; kadınlarına sistematik tecavüzün kronikleştiği, kast sistemiyle feleği ebediyen şaşmış yalan yavşak omurgasızlar topluluğu. Yemekleri iyidir, kötüdür, konu dışı. Vedat Milör'e de diyeceğim, mahalle yanarken menüye bakarak "şu iyi, şu kötü" diyen tavır bile yaşananlardan ne kadar uzak olduğunun kanıtıdır.

16.01.2022

dostum realite bu ama! türkler biraz çakma araplar gibi görünüyor dışarıda. atatürk modern türkiye ayağına bu algıyı biraz değiştiriyor ama sonuç ne yazık ki pek değişemedi son dönemdeki gerici atılımlar yüzünden. biz durumu kabullenip türkler olarak kendi kültür ortamımızı geliştirmenin gayretindeyiz. insanımıza bunu anlatmak istiyoruz. her topluluk totalde bir değerlendirmeye tabi tutulup genellemeler yapılabilir. evelden hint pak ya da çin için söylediğin şeyleri şu an söyleyemezsin bu uluslar kendilerini çok geliştirdi mesela. biz de kendimizi geliştirmeliyiz. islam ayağına avrupalı uluslara bir takım kötülükler de yapılmıştır. adamların osmanlı halifeliği ve islamın neden olduğu kötülüklerden ötürü bize tepkili olması o kadar da tuhaf değil.

15.01.2022

Siz bu kadınla taşak geçmeye devam eden bakalım 10 yıl sonra kim kimle taşak geçecek

15.01.2022

10 yıl bekleme , hadi gitsinler taksime bir mekanda oturup huzurlu huzurlu çay içsinler yemek yesinler iki tek bir şeyler atsınlar. Meydan da gezsinler bakalım yılbaşında arapların tacizlerine uğrayanlar kadınları o arap selini unuttular burada duyar kasıyorlar.! Emre'nin Fetiş içerikleri yetmiyordu birde bu sihirli annem fanının hümanist içerikleri çekeceğiz anlaşılan! Yazık koskoca onedio ne hale geldi!

15.01.2022

Türklerin ağzına sıçılıyor yıllardır araplara ağzımız açılsa ırkçı diye yaftalanıyorsun. tatlı su humanistlerinden siyasal islamcılar kadar nefret ediyorum ya.

15.01.2022

Al bende de o kadar!

TÜM YORUMLARI OKU (34)