Adeta Çıldırdı! FOX Haber Sunucusu Selçuk Tepeli'nin Canlı Yayındaki İsyanı Gündem Oldu!

FOX Haber sunucusu Kahramanmaraş depreminin ardından yıkılan evlere internet faturası gönderdikleri iddia edilen internet servis sağlayıcılarına canlı yayında ağzına geleni söyledi. Tepeli'nin bu isyanı ve sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ilimizi etkileyen, binlerce vatandaşımızı kaybettiğimiz deprem felaketinde bir hafta geride kaldı. Son verilere göre, deprem nedeniyle şu anlık 29 bin 605 kişi yaşamını yitirdi. Arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği bu süreçte sayı ne yazık ki her geçen saat giderek artıyor.

Bu bir haftada çok şey gördük... Acıyı, umudu, mutluluğu bir arada yaşadık. İyisiyle kötüsüyle birçok olaya da şahit olduk. Bir yanda deprem bölgelerine dört bir yanda yardımlar yağarken diğer yandan kayıp çocuklar, barınma sorunu yaşayanlar, aç kalanlar, yağma yapanlar, yağmacı denilerek yanlışlıkla dövülenler, hatta yağmacı diye öldürülen insanları gördük. Ortada büyük bir kaos var anlayacağınız.

Bunlar yaşanırken de anlam verilemeyen başka durumlara da şahit oluyoruz. Deprem bölgesinde birçok ev yıkılmış olmasına rağmen hala daha enkaz altlarından cesetler çıkarılırken bazı internet servis sağlayıcılarının evlere fatura gönderdiği, internetini kapatmak isteyen depremzedelerden cayma bedeli istendiği iddia edildi.

Bunu duyan FOX Haber sunucusu Selçuk Tepeli de canlı yayında ağzına geleni söyledi. "Ev enkaza dönmüş, belki altında ceset var ama utanmadan fatura gönderiyorlar. Ya siz geri zekalı mısınız?" dedi.

O anları buradan izleyebilirsiniz:

Selçuk Tepeli'nin bu tepkisi ise sosyal medyada gündem oldu.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Kağıtları Fırlattı! Show Haber Sunucusu Dilara Gönder'in Canlı Yayındaki İsyanı Gündem Oldu!
Ece Üner Kendisine Ait Olmayan Deprem Açıklamalarının Paylaşılmasına İsyan Etti!
Vedat Milor Depremle İlgili Taziye Mesajı Yayınlamayan Markalara Sert Tepki Gösterdi!

Popüler İçerikler

5 Yaşındaki Çocuk Şüpheli Şekilde Hayatını Kaybetti: Son Sözü "Anne Beni Bir Şey Isırdı" Oldu
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR
13.02.2023

Hocam az bile söyledin. Lakin hala buna bile şov diyen yavşakların olduğunu bilmek *enteresann..

13.02.2023

kişinin işi kendinden bilmesi ile alakalı o, takılmıyoruz primatlara

13.02.2023

FOX daki izleyici kitlesi Türkiyeye konu Haberler olunca ülke nüfusunun tamamina yakin kesimi izliyor ve Türkiyede dogrulari adam gibi korkmadan yayinladigi icin en cok seyredilen kanalin FOX TV oldugunu Tayyip Erdogan bile kabul etti.Onun TRT Star ve Kanal D Show TV ve daha bircoklari icin acikca hepiniz bir araya gelseniz birTV kadar etkili degilsiniz deyisi vardir.Bu da FOX TV dir.Yandas kanallarin hepsi Brezilyanin pembe ask Dizileri gibi baska dünyalarin TV si olmus.O yüzden Milletin bir tek FOX TV si var.

13.02.2023

az bile soylemis. bu GSM operatörlerinin hepsinin yargilanmasi, ve milyarlarca dolarlik cezalar ve tazminatlar odemesi gerekiyor.

TÜM YORUMLARI OKU (15)