Adana Demirspor'un İtalyan Futbolcusu Mario Balotelli Trafik Kazası Geçirdi

Adana Demirspor’da forma giyen dünyaca ünlü İtalyan yıldız Mario Balotelli, Brescia şehrinde trafik kazası geçirdi. İddiaya göre alkol muayenesine girmeyi reddeden Balotelli, ambulansla hastaneye götürüldü.

Süper Lig ekibi Adana Demirspor'un forvet oyuncusu Mario Balotelli geçtiğimiz günlerde dizinden ameliyat edilmişti. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Mario Balotelli'nin yaşadığı rahatsızlık nedeniyle dün İtalya'da dizinden ameliyat edildiği bildirildi.

Gerçekleştirilen başarılı operasyon sonrası Başkan Murat Sancak ve başkan danışmanı Gökhan Göktürk ile telefon görüşmesi yapan Mario Balotelli'ye "geçmiş olsun" dilekleri iletildi.

Tedavi sürecini İtalya'da geçiren Mario Balotelli, Brescia şehrinde bir trafik kazası geçirdi.

Polis yetkilisine dayandırılan iddiaya göre alkol muayenesine girmeyi reddeden Balotelli, ambulansla hastaneye götürüldü.

İtalyan futbolcunun son durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
İsrail Yuhalandı: Bol Kaoslu Eurovision 2024’ün Birincisi Belli Oldu!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
YORUMLAR
24.11.2023

Dünya kadar paran var amk bir şoför tut lan içeceğin gece hiç bir şey bilmiyorsun çağır bir adanalıyı bedavaya gelir sürer 😅😅

24.11.2023

neden alkollü içkili araç kullanıyorlar.Baksan sporcu adam ama beyin tırt,ben olacağım.Bu sebepten dolayı anlaşması nı feshederirm.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ