Adana Demirspor Tarih Yazdı: İlk Kez Çıktığı Avrupa Arenasında Tur Atladı

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu rövanş maçında sahasında Romanya’nın Cluj takımını konuk eden Adana Demirspor, Rumen ekibini  1-1’in rövanşında 2-1 yenerek tarihinde ilk kez katıldığı Konferans Ligi’nde 3. Ön Eleme Turu’na yükseldi.  

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turunda Romanya’da oynanan ilk maçta Cluj ile 1-1 berabere kalan Adana Demirspor rövanşta tarih yazdı.

Adana’da oynanan rövanş maçında rakibini 2-1’lik skorla mağlup eden Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nda tur atlayan taraf oldu.

Adana Demirspor’a galibiyeti getiren golleri 43. Dakikada Akintola, 90+4. Dakikada da Ndiaye kaydetti. Cluj’un tek golü de 68’te Mogos’tan geldi. Adana Demirspor’da Gravillon 62. Dakikada kırmızı kart gördü.

Romanya Ligi’nde son 6 yılın 5 sezonunu şampiyon tamamlayan Cluj’u eleyerek 3. Ön eleme turuna yükselen Adana Demirspor, ilk kez çıktığı Avrupa arenasında tarih yazdı.

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
03.08.2023

Ben Galatasaray’lıyım ama her tarih yazan her Türk takımı benim gururumdur hepimize bol şans 🙏🏻

03.08.2023

Mucize oldu resmen

Birazdan damlarlar ben beşiktaşlıyım ama, ben fenerliyim ama , ben galatasaraylıyım ama diyip maçı bile izlemeden konuşan tipler. Avrupada türk takımı ayrımı mı var amk ufak beyinlileri. Helal olsun takımımıza hakeme rağmen vura vura kazandı bu kadar basit

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ