Adana’da Trafikte Cinayet: Minibüs Şoförü Öldürüldü

Adana’da trafikte yaşanan korkunç cinayet kameralara yansıdı. Trafikte tır şoförü ile tartışan 24 yaşındaki Can Yüce isimli minibüs şoförü hayatını kaybetti.

Hastanede hayatını kaybetti

Olay, dün Yüreğir ilçesine bağlı PTT Evleri Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Kozan yolunda yol verme meselesi nedeniyle 01 M 0712 plakalı minibüs şoförü Can Yüce ile tır sürücüsü 41 yaşındaki Adem T. tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce, Adem T. tabancasıyla ateş etti. Açılan ateş sonucu yaralanan Yüce, kaldırıldığı Adana Şehir Hastanesinde hayatını kaybetti, şüpheli ise gözaltına alındı.

‘Ölüyorum ben’ diye yardım istedi

Trafikte tartışma sonrasında Yüce araçtan inip tıra gitti, bu sırada Adem T.’nin tabancayla ateş etmesi sonucu minibüsü sürücüsünün yaralanıp, “Ölüyorum ben” diye bağırıp başka bir minibüsü durdurup hastaneye götürmesini istedi.

İşte trafikte yaşanan korkunç cinayetin görüntüleri

Popüler İçerikler

Benfica'da Şov Yapıyorlar: Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü Portekiz Ekibini Sırtlıyor
Elazığlı Mehmet 120 Bin Liraya Aldığı Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Eser Bulunca Hayatı Değişti
Fransa'da Geri Dönüşüme Gönderilen Aracın Türkiye Fiyatı İçinizi Sızlatacak...
YORUMLAR

ikisi de silahlı... ikisi de haksız.

03.01.2023

burada yüzde yüz suçlu minibüs şoförü. trafikte her zaman laf atmalar tartışmalar küfürleşmeler olabilir evet yanlış bir durum küfür varsa kayıtta varsa gider şikayetçi olursun. minibüs şoförü silahına güvenip tıra koşuyor tır şoförü de dikiz aynasından adamın silahla koştuğunu görünce silahına davranıp vuruyor. tır şoföründe silah olması normal çünkü uzun yollara çıkıyor başına olaylar gelebilir ve büyük ihtimal ruhsatlı ama minibüs şoförü yolcu taşıyor o zaman tartıştığı yolcularıda vursun. olması gereken tırcının nefsi müdafaa sonucu silahına davrandığından serbest kalmasıdır

03.01.2023

Üzüldüm ama eceline eceline gitmiş, ne bu kadar sinir bu gerginlik o kadar bağırıp çağırıp arabadan inip silah çekecek kadar, ava giderken avlanmış kameradan görünmüyor ama vuran belki nefsi müdafaadan ceza bile almayacak

03.01.2023

Böyle kavgalarda kişi haksız olduğunu farketse bile tartışmadan çekilmez. Ne olmuş ters yöne girdiysem der tartışmaya devam eder. O yüzden anlamsızdır tirafikte tartışmak.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ