Adana'da Sokak Köpeklerinin Saldırısına Uğrayan 5 Yaşındaki Çocuk Yoğun Bakımda!

Adana'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 5 yaşındaki Abbas Haşmet, ağır yaralandı. Çocuğun durumu ciddiyetini koruyor. 

Olay, 5 Temmuz'da saat 15.00 sıralarında Seyhan ilçesi Meydan Mahallesi'nde yaşandı. Arkadaşlarıyla sokakta oyun oynayan Suriye uyruklu Abbas Haşmet, bir sokak köpeğinin saldırısına uğradı.

Bacağından yaralanan Haşmet, yere düştü. Haşmet'in arkadaşları, haber vermek için ailesinin yanına gittiği esnada 5 sokak köpeği daha yerde yatan Haşmet'e saldırdı.

Kanlar içinde kalan ve bayılan Abbas Haşmet, ihbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından 5 Ocak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada müdahalesi yapılan Haşmet, önce Yüreğir Devlet Hastanesi'ne daha sonra ileri tedavisi için Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Abbas Haşmet'in durumunun ağır olduğu bildirildi.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hadi buyrun yorumlara 👇

10 Ortak Madde: Dünyada Sokak Köpekleri İçin Nasıl Hukuki Düzenlemeler Yapıldı?
Kamuda İki Maaş Üç Maaş Devri Bitiyor! Maaşlara Üst Limit de Geliyor!
TÜİK'in Sır Gibi Sakladığı Fiyatlar Ortaya Çıktı: Kira 5 bin 845 Lira, Doktor Muaynesi 34 Lira!

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
YORUMLAR
08.07.2024

Kalp atan hayvan taparlar var. Klasik muhabbet, hiç şaşırmadım

08.07.2024

Sokak köpeklerinin çocuklara saldırmasıyla ilgili bu kaçıncı haber, maalesef son olmayacak gibi görünüyor. Sokakta yaşayan köpeklerin uyutulması gerektiği konusu gündeme geldiğinde, haklı olarak büyük bir tepkiyle karşılaşıyor bu durum hayvan severler tarafından. Fakat bu tepkiye rağmen, sorunun kalıcı bir çözümü için alternatif bir plan da üretilemiyor. Bu noktada, tüm hayvanseverlere seslenmek istiyorum: Sokak hayvanlarını seviyorsanız, lütfen onları evlerinize alıp besleyin. Sorunun çözümü ancak bu şekilde mümkün olabilir. Sokaklarda bağırmak ve protesto yapmak maalesef yeterli olmuyor.

08.07.2024

Ayıları kaplanları da seviyoruz.. Konu tek başına sevgi değil. Bu canlar Allah tarafından yaratıldı, günah lan hepsini öldürmek. Devlet sahip çıkacak önlem alakacak.. Sadece öldürerek mi önlem alınıyor ?!?! Bi sürü çözüm var para ve hizmet verirsen, inan bana. Öldürmek en ucuz ve kolayı !! 3-5 köpek bi tane insana saldırdı diye hepsini telef edemezsin.. Adam gidiyor çocuğu istismar ediyor ve eşini katlediyor, çözüm olarak erkeklerin hepsi öldürülüyor mu ? Allah'ı olana can candır.. İnsan hayvan ayırmaz. Ben bu cocuğa da üzüldüm.. Ama sorumlusu Devlet, köpek değil.

08.07.2024

köpekleri Seren serengike teslim etsinler. inşallah çocuk kurtulur.

TÜM YORUMLARI OKU (46)