Adana'da Sıradan Bir Gün: İki Kez Mühürlenen Dairede Üçüncü Kez Kumar Oynarken Yakalandılar

Adana’da bir apartman dairesini kumarhaneye çevirip kumar oynayanlara 3. kez operasyon yapılırken, şahısların mührü kırıp kumar oynadığı ortaya çıktı.

Adana'da kumarhaneye dönüştürülen apartman dairesinde yakalanan 21 kişiye, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle para cezası verildi.

İhbar üzerine baskın yapıldı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Çukurova ilçesi Şehitler Bulvarı'nda son 2 haftada kumar oynandığı gerekçesiyle 2 kez kapısı mühürlenen bir apartman dairesinde faaliyetin devam ettiği ihbarını aldı.

Toplam 76 bin TL para cezası verildi

Kumarhaneye çevrilen daireye operasyon düzenleyen ekipler, içerideki 21 kişiye Kovid-19 tedbirleri kapsamında maske ve sosyal mesafe kuralına uymamaktan, 8'ine ayrıca kumar oynamaktan 76 bin lira para cezası uyguladı.

Şüpheli Yunus Ş. (28) de 'kumar oynanması için yer ve imkan sağlama' iddiasından gözaltına alındı.

Popüler İçerikler

Arnavutluk Yeni Bir İslami Devlet Kurmayı Planlıyor: Alkol Yasağı Yok, Kadınlar İstedikleri Gibi Giyinebilecek
Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı Şehit Eden 19 Yaşındaki Katil Yunus Emre Geçti Tutuklandı
MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
YORUMLAR
02.10.2020

Böyle bir olay nerede olabilirdi... Türkiye.... Hangi şehir diye sormadan herkes biliyor... .....

02.10.2020

Apartman dairesinin muhurunu mu kirmislar? Apartmani yiksalar enkazin altinda kumar oynatirlar . Adanaliyi muhurle ,cezayla yildiramazsin.Adam kumar oynarken yakalaniyor,polise " gardaş valla yanlis anladin,bi arkadasa bakip cikacaydim" diyor. Adanayi salin gitsin,Adanaliyih Allahin adamiyih,mantik bile Adanayi çozemiyorsa yasak mi çozecek ?Adana satirli bicakli kanunlari olan ayri bir cumhuriyettir.

-Abi mühürlemişler -Mühür varsa girmeyelim oğlum ayıp olur -Tamam abi -Ne diyorsun oğlum, girsene amk, diye geçen konuşma :D Kim takar mührünüzü :D 76 bin lira da ceza uygulanmış off be çok para :D lan adam en geç 1 ayda yine o parayı çıkarır, üstü de cebine kalır D: iyice fıkra ülkesi olduk :D

TÜM YORUMLARI OKU (12)