Adana'da İlginç Olay! Parktaki Çeşmede, İç Çamaşırlarıyla Banyo Yaptı: 'En Azından Külodu Varmış'

Adana'da akılalmaz bir olay yaşandı. Kimliği bilinmeyen bir kadının, çocukların da bulunduğu parkta soyunarak yaptıkları görenleri şoke etti. 

Adana’da merkez Yüreğir ilçesine bağlı PTT Mahallesi’ndeki dinlenme parkına gelenler, bir kadının yaptıkları karşısında şaşkınlığa uğradı.

Çocukların parkta olduğu sırada çeşmenin başına gelen madde bağımlısı olduğu öne sürülen kimliği bilinmeyen bir kadın, herkesin gözü önünde soyundu.

Bölgede yaşayan vatandaşlar, madde bağımlısı kişilerin parklarda bu tür davranışlarda bulunarak korku saçtıklarını söyleyip, yetkilerin duruma el atmasını istedi.

İç çamaşırlarıyla kalan kadın, çeşmede banyo yaptı. Bu anlar parka gelen bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Doğar Doğmaz Yaşadıkları Travmaları Anlatarak Hafiften Gülümseten Kişiler
Asın Bayrakları: Türk Tasarımcı Dilara Fındıkoğlu, British Fashion Awards Gecesinde Vanguard Ödülü Aldı!
Zam Yapılmayacak! 'Bazı' Memurlara Kötü Haber: Tartışmalara Neden Olan 30 Bin TL Memur Zammı İptal Oldu!
YORUMLAR
21.09.2023

Nasıl bir hayatı oldugunu bilmiyoruz, şu görüntü üzerinden kimse müneccim kesilip madde bağımlısı demesin. Sokakta yaşıyor da olabilir. İmkani olsa sokak ortasında bunu yapmaz. İnsanların hayatlarında neler yaşadığını bilemeyiz. Akıl vermek, kınamak kolay elbet.

21.09.2023

Çok feci çok acınası yapmış olduğu şey,madde etkisinde yaptığından bihaber muhtemelen, yazık çok yazık..

Pasif Kullanıcı
21.09.2023

chps.ken denen salak. Senin düşünce tarzın kişiliğin belliki. Kirli zihniyetinde boğul

21.09.2023

üzücü:(

TÜM YORUMLARI OKU (28)