Adana'da Dehşet: 3 Çocuğunu Öldüren Kadın İntihar Girişiminde Bulundu

Adana'da bir kadın 3 çocuğunu öldürdü. Çocuklarının boğazını kesen kadın, ardından bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu. 

Dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, ev kadını Selma C., henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde eşi evde olmadığı sırada, biri kız olmak üzere 3 çocuğunun boğazını kesti. Evden gelen sesleri duyan komşuları, kadını bilekleri kesili bir halde ağır yaralı olarak buldu.

Jandarma ve polis ekipleri olayın ardından olay yerine gelip inceleme başlatırken, annenin neden çocuklarını öldürdüğünü araştırıyor.

DHA'nın haberine göre, 3 çocuk olay yerinde hayatını kaybederken anne Selma C., ağır yaralı bir şekilde Adana Şehir Hastanesi'ne götürüldü.

"Bir sorunu varmış gibi görünmüyordu, neden böyle olduğunu anlamadık."

Cumhuriyet savcısı ve jandarma ekipleri araştırmaları sırasında komşularının ifadelerine başvurdu. Selma C. için, 'Bir sorunu varmış gibi görünmüyordu, neden böyle olduğunu anlamadık' diyen komşuları ayrıca, 'İyi insanlardı. Ama zaman zaman kadının kocasından maddi isteklerinin çok fazla olduğu, bu yüzden de aralarında tartışma çıktığını duymuştuk. 3 çocuğunu öldürmeye değecek bir konu değil diye düşünüyoruz. Bir anlık cinnet olsa gerek. Çok üzgünüz' ifadelerini kullandı.

Korkunç haberi alan ve eve gelen baba Cabbar C., sinir krizi geçirdi.

Yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Cabbar C., olayın neden meydana geldiğini bilmediğini söyledi.

Cenazeleri yan yana defnedildi.

Anne Selma C.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenilirken hayatını kaybeden 3 çocuğun cenazeleri Adana Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan otopsiler sonrasında yan yana defnedildi.

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR

Geçende anneme dedim yahu bu gündüz kuşağı programlarında hep muhafazakar kesim,koltuklara dizili kapalı ya da gelenekçi kapanan kadınlar tuhaf çirkin adamlar, konu da (sen benim.karımi kaçırdın, benim çocuğum ökkeşten,benim hanim mıhtarın oğluna gaçtı,ben gomşu koyden kız aldıydım gız emmimin oğluna gaçtı,...) marjinal hayatlarıyla peki bunlar nasıl müslüman nasıl insan🤔 aralarında düzgün giyimli düzgün suratlı, ya da konuşmasını bilen kimse yok. Ama pislik dolu hayatları insanın midesini bulandırır. Boşanmak isteyen Karısını öldürür, çocuğunu öldürür kocasını aldatır, başkasına kaçar...ama ortamlarda hep müslüman onlar. dillerinde gavur kelimesi düşmez. İnanın bana bu kadın hayata dönse 10 sene sonra normal bir hikaye gibi başından geçenleri anlatır. Cehalet cehalet din bağnazlığı insanların beynini kalbini yok etti. Anadolu muhafazakar kesim hani bir poştteki bir seyi çok bastırırsan kokar ya. Muhafazakar kesim de öyle kokuşmuş öyle pislik yuvası olmuş😡.

22.10.2018

tamamını aynı kefeye koymamakla birlikte maalesef çok haklısın bastırılmış duygular bu şekilde ortaya çıkıyor sanırım.

22.10.2018

o kadın cinnet durumundan kurtulduktan sonra ben ne yaptım demiştir. çocuklarının katili olmak ölümden daha fena.

Ben hiç sanmıyorum öyle kadınlar varki bildiğin robot gibi yaşıyor.

Hiç dikkat ettiniz mi,özellikle belli bir kesimde öyle olaylar yaşanıyor ki gündüz kuşağı programlara bakın ya da 3.sayfa haberlerine...dini baskı,ekonomi yetersizlik ve cehalet sonucu akıl almaz olaylar meydana geliyor. Yazık gerçekten çok yazık... ülke ne hallere geldi.Gecende bir semte yolumuz düştü. Öyle insan profilleri varki kaçarsınız resmen. Bu ülkede insana değer yok. İnsanlar ruhsal problemleri için doktora gitmiyor ya da ailesi tarafında teşfik edilmiyor.

Biliyoruz kardeşim biliyoruz onlarda biliyor ama kimse sorun etmiyor biriketten mezar hayata devam .Ben yada biz niye edelim ? Yazık ama Devam.

TÜM YORUMLARI OKU (32)