Adana - Ceyhan'ın Arka Sokaklarını Anlatan Güzel Bir Belgesel: Benim Varoş Hikayem

Adana - Ceyhan arka sokaklarında yaşayan insanları anlatan bir belgesel. Sokakların evlerden daha çok kullanıldığı gettoların yaşam tarzını merak ediyorsanız, bu belgesel tam size göre!

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
31.03.2017

Şu varoş semtlerde yaşayıp her türlü pisliği yapıp "Aslında biz iyi insanlarız" diyenler de ayrı pislik. Bağcılarda yaşıyorum ve burada ki serserilerin hiç birine acımıyorum. İstedikten sonra daha iyi standartlarda hayat yaşanabilir, ama kolaya kaçıpta her türlü zararı veren insanların, gelipte "Hayat bize iyi davranmadı" demeleri saçma.

Pasif Kullanıcı
01.04.2017

adana böyle bir yer değil emin olun. her ilin pislik mahalleleri vardır. örneğin sıfır bir dizisi. adananın en pislik mahallelerinden biri ve orada yaşayanların hepsi kürt. emin olun adananın yerlisi kültürlü insanlardır. boktan sebeplerle kavga çıkaracak adam kesen tipler değil yani. adanada tiyatro etkinliğinde 22 bin bilet 5 dk da bitti. bilet bulamadık. adanada her yıl bir sürü festival olur. örneğin altın koza film festivali. orhan kemal, yaşar kemal adana topraklarından çıkma yazarlardır. bu şehrin bir sürü yazarı, sinemacısı, tiyatrocusu vardır. emin olun adana insanı böyle değil. lütfen bunları görerek adana insanını kötülemeyin

Sıradan vatandaşın bir tarafı Türk bir tarafı Kürt. Aşağılayıcı ifadeniz sıradan vatandaşı üzdü ki ben eminim Yunan bayrağına basmayan, Avusturalya'dan Yeni Zellanda'dan gelen askerlere "onlar bizim evlatlarımız olmuştur" diyen, insan ayırmayan Atatürk'ümüzü de üzmüştür. Lütfen bu kırıcı ifadeyi düzeltmenizi rica ediyorum. Bu söz çok bıçak sırtı yani toplum bu tür önyargılarla ayrışıyor, hoş değil. Sıradan vatandaş Adana'da da bulundu ve hem Adanayı hem de Adanalıları çok sevdi ama ayrımcı diliniz nedeniyle sizi sevemedi :)

31.03.2017

B_k iyi insanlarsınız. Millete düz yürüdüğü yolda bulaşan tipler böyleleri. Ben Adana'da yaşıyorum gayette biliyorum, başıma da geldi. Bu salaklar yüzünden Adana dışına çıkınca garip bir algıyla karşılanıyosun. Ne giymiş lan bu, olum nasıl yürüyor bu lan yada ne bağiyünden kavga çıkartıyorlar. Adana'nın da her yerine yayılmışlar, nereye gitsen bu tiplere rastlıyosun. İnternette Adana dizisi var tam bu stil. Bence kaldırılmalı, ergenler böylelerine özeniyor. Sonra sokaklar kekolarla doluyor. Harbiden bezdim beee

TÜM YORUMLARI OKU (15)