Adamı Çıldırttılar! Hayko Cepkin'in Fiziksel Özellikleriyle Dalga Geçen Bir Kişiyle Yaşadığı Sert Polemik

Sosyal medya malumunuz, bir ünlüye ulaşmanın en kolay yolu artık. Ancak kullanıcılar her zaman yapıcı ve pozitif cümleler sarf etmiyorlar. Tıpkı dün Hayko Cepkin'in başına gelen olay gibi...

Hayko Cepkin'i bilirsiniz. Piyasanın en net ve özgün adamlarından biridir. Tarzı, duruşu, özellikle lafını esirgememesi de onu tanıyanların bildiği özelliklerden.

Sosyal medyayı kullanırken de yine kendi tarzından hiç ödün vermeden tepkilerini gösteren bir adam.

Hatta sınırını aşanlara aynı şekilde karşılık verdiğini de biliyoruz.

Hayko'nun ''Bunu açamadığım için diğerini çok açmayı öğrendim" dediği sağ gözünü yerli yersiz birçok kişi diline doladı.

Hatta Asena Atalay da böyle nahoş bir benzetme yapmış, daha sonra yanlış anlaşıldığı için pişman olmuştu. Hayko bu durumla ilgili yorumunu Twitter üzerinden yapmıştı.

Şimdiki olay ise gerçekten "Ne alaka şimdi durduk yere?" dedirten cinsten. Hayko Cepkin, lisanslı bir paraşütçü bildiğiniz gibi. Hatta konserlerinde bile bunu şovun bir parçası yapabiliyor.

Yine böyle bir paraşüt antrenmanı ile ilgili takipçileriyle bir tweet paylaştı Hayko. Tweet tam olarak aşağıdaki gibi; ne eksik ne de fazla...

Hayko'nun paraşütlü tweetiyle ilgili bir kullanıcının yazdığı cevap da şöyle. Ne bu şimdi?

Söz konusu tweet sonrası Hayko'nun cevabı yine kendi tarzıyla oldu. İşte böyle...

Kimsenin fiziksel özellikleriyle dalga geçmek kimsenin haddine değil. Siz en iyisi önce kendi kapınızın önünü süpürün ve insanları çıldırtmayın.

Popüler İçerikler

Dinleyeni Parçalayan Orhan Atasoy'un "Gemiler" Şarkısı ve Klibiyle İlgili Az Bilinen Muhteşem Detaylar
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR

Fazla aşağılanmaktan Hayko küfür dışında kendisini ifade edememeye başlamış. Onedio, birileri kendini sikerim sokarımla ifade edince örnek davranış olmuyor. Başka içerik bul .

17.10.2018

karşısında olsa eli ayağı titreyecek adamlar kalkıp klavye delikanlılığı yaparsa küfürü yer. doğru diyosun tanımadığı insanın dış görünüşüyle dalga geçmek aşağılamak olmuyor çok örnek bir davranış oluyor çünkü.

17.10.2018

Bu tarz kaba saba konuşmalarla kendisini bu trollün seviyesine düşürmüş. Hayko Cepkin gibi nitelikli bir sanatçıdan bunu hiç beklemezdim. Yanıtı küfür kullanmadan, karşında ki kişiyi daha da rencide ederek verebilirdi, ancak resmen Bağcılar'daki, yan baktığında ana avrat söven tipler gibi tepki vermiş. Ben kendisini centilmen biri olarak düşünürdüm gerçekten üzüldüm.

17.10.2018

Zaten olay laf anlatmak değil, böyle trollerin ne mal olduğunu bende iyi biliyorum. Böyle tiplere küfür edip kızmak tam da onların istediği şey. Küfür kullanmadan iğneleyici bir şekilde statü göstererek aşağılamak çok daha zekice ve seviyeli olurdu. Hayko Cepkin belli ki bu işi alışkanlık durumuna getirmiş. Kendini küfürsüz ifade edememesi kötü bir durum.

17.10.2018

Kelime haznesi dar olan insanların kurtuluş biçimidir küfür. Kelimelerinle ezemeyince, cevap verecek dağarcığa sahip olmayınca insan küfre başvurur.. Hayko Cepkin'i severim, dinlerim... Sosyal medya da hiç bir ünlüyü takip etme alışkanlığım olmadığından da bu tarz tweetlerine denk gelmem. Kendisinin zekasından da şüphem yok ama her kızdığında da küfürle cevap vermesi hoş olmuyor.

TÜM YORUMLARI OKU (50)