Adaletin Batsın Dünya: Kendisine Para Verilen Çocuğun O Anlarını İzlerken Ciğerleriniz Yanacak!

Gaziantep'te kaydedildiği iddia edilen görüntülerde, bir çocuğun aldığı para karşılığında ettiği dua ve o çaresiz anları görülüyor... O anları izlerken ciğerleriniz yanacak!

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
24.08.2021

mahvoldum, niye çocuk yapıyorsunuz sürekli, yazık değil mi bu güzelim cocuklara. o kadar savaş yokluk var, ortalam 4.3 cocuk yapmak nedir, biz 1 tane için yıllarca düşünüyoruz.

24.08.2021

Kesinlikle. Elinizden öper 6,5 yaşında bir oğlum var ve büyük ihtimalle kardeşsiz büyüyecek. Çok şükür kimseye muhtaç olmadan yaşıyoruz, durumumuz iyi diyebilirim ama; ikinci çocukta kendimize güvenemiyoruz. Bilmiyorum doğru mu yanlış mı ama güvenemiyorum. Aslında kendimden ziyade dünyaya.

24.08.2021

çocuk çocuğa para veriyor. cidden çok acı bozuk paraya bu duyguyu yaşaması da normal değil gerçekten ihtiyaç sahibi mi acaba

25.08.2021

bende ayınsını düşündümgeröekten bi ihtiyacı var gibi. zaten destek olmul valililte çocuğu bulup umarım herşey daha iyi olur artık onun için

24.08.2021

Dünyanın adaleti de insan seçiyor maalesef.Allah kimseyi bir başkasının merhametine muhtaç etmesin çünkü bazen merhamet bile merhamet edilenin canını acıtır.

Sadist megaloman ve bencil bir Tanrı ile mücadele ediyoruz ...

TÜM YORUMLARI OKU (32)