Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan Dilan ve Engin Polat Açıklaması: “Tüm Gerekenler Yapılıyor”

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Dilan ve Engin Polat çiftiyle ilgili yürütülen soruşturma hakkında son bilgileri paylaştı. Tunç, MASAK’ın hazırladığı rapor sonrasında tüm gerekenlerin yapıldığını söyledi.

Dilan ve Engin Polat çiftinin lüks yaşamı sonrasında başlayan tartışmalar, çift hakkında savcılık soruşturmasını da beraberinde getirmişti.

Çiftin sahibi olduğu şirketlerin incelemesinde, kara para aklama iddiaları gündeme gelmiş ve Dilan ile Engin Polat’ın malvarlıklarına el koyularak yurt dışına çıkış yasağı getirilmişti.

'Uzlaştırma Ödül Töreni'ne katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Polat çiftiyle ilgili açıklamada bulundu.

“Basına intikal eden olaylarla ilgili özellikle İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen bir soruşturma söz konusu. Orada 12 kişi hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol tedbiri kararı verildi ve tüm mal varlıklarına da el konuldu. Dolayısıyla MASAK raporları çerçevesinde tüm bunlar süratle incelenecek.”

“Burada özellikle sosyal medyada yargının bu konuda duyarsız kaldığı yönündeki eleştirilere kesinlikle katılmıyorum. Bunlara inanmayın. Yargı her türlü suçun üzerine kararlılıkla gider. Özellikle son zamanlarda çetelere yönelik yapılan operasyonlar, uyuşturucu tacirlerinin üstüne gidilmesi tüm bunlar yargının talimatlarıyla gerçekleştirilmekte. Yargı her türlü suç şebekesinin üzerine gitmeye bundan sonra da devam edecektir.”

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Euro Bigudileri Çok Konuşulmuştu! Dilan Polat'ın 5 Liralık Banknotlarla Yaptığı Bigudiler Gündem Oldu
Gündemi Sarsan Dilan Polat Olayı, Benzerlikleriyle 90'lı Yıllarda Yaşanan Meşhur İSKİ Skandalını Hatırlattı!

Popüler İçerikler

Yurt Dışında Türk'e Benzetilmemekten Gurur Duyanların 'Eziklik Psikolojisi' Olduğunu Söyleyen Kullanıcı
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
YORUMLAR
24.10.2023

Dilan hanıma biri iletsin alüminyum folyo ile kahve de iyi gidiyor

24.10.2023

Şunun ve diğer bı dolandırıcı daha vardı onların içeriklerini hiç okumadım ama şu işin içinde mail order dedikleri şey de var nasıl maliyenin dikkatini çekmiyor abi? Bu kadar iddia sonrası neden bişey yapılmıyor? Gerçi kara para aklama deyince ülkede o kadar çok var ki hangi birini araştırıp öğrenelim.

24.10.2023

okadar suç var bir gözalti yok yemezler

TÜM YORUMLARI OKU (4)