Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan Cesedi Bulunan Kayıp Narin İçin Paylaşım: "Hesap Verecekler"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cenazesinin bulunmasının ardından ilk açıklamayı yaptı. Bakan Tunç paylaşımında, 'Narin kızımızın ölümünden sorumlu olan ya da olanlar, adalet önünde hesap verecektir' ifadelerini kullandı. 

Türkiye, 21 Ağustos'ta Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'dan gelen haberleri bekliyordu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Narin Güran’ın cenazesinin bugün bulunduğunu duyurdu.

Gazeteci Emrullah Erdinç Twitter hesabından yaptığı çarpıcı paylaşımda Narin'in cansız bedeninin bir çuval içinde bulunduğunu yazdı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cenazesinin bulunmasının ardından ilk açıklamayı yaptı.

Narin Güran'ın Cesedinin Bulunduğu Yerle İlgili Dikkat Çeken Paylaşım: Aile 'Terlik Narin'in Değil' Demişti

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
08.09.2024

ayni seyi Polatlar içinde soyleseydi

08.09.2024

Devlet 10 ay içeride tuttuğu için özür dileyip, tazminat ödeyecek ve araçları teslim edecek. Ne anlatıyorsun ya, muz cumhuriyeti oldu burası artık.

08.09.2024

Adalet ?! Zaten bulunmuştu narin el kadar köyde bu kadar zaman bulunmaması imkansızdı ! Neyi kimden neden sakladılar onu açıklamalılar

08.09.2024

Dere yatağı diyor, 3 km diyor. İlk dere yatağına bakılmaz mı? 3 km lik alanı 19. Günde mi aradılar? İlk günlerde “akrabasının yanında” denmişti, çelişkili durumlar 🤔

08.09.2024

Gerçekten verecekler mi?

TÜM YORUMLARI OKU (45)