Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 'Somali Cumhurbaşkanı'nın Oğlu' ile İlgili Soruya 'Gündem Filistin' Yanıtını Verdi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Fox muhabirinin Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu ile ilgili sorduğu suruyu 'Gündem Filistin' diyerek yanıtsız bıraktı. 

30 Kasım'da Kennedy Caddesi Avrasya Tüneli çıkışı Zeytinburnu istikametinde ilerleyen motokurye Yunus Emre Göçer'e çarparak 6 Kasım'da ölümüne neden olan Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Mohamed Hassan Sheikh Mohamud'un yurt dışına kaçması kamuoyunda tepki çekti.

Olayla ilgili 7 Ekim'de açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç 'Ortada bir kusur, suç varsa bunun takipçisi olunacaktır' ifadelerini kullanmıştı.

Bakan Tunç bu açıklamasından 3 gün sonra Fox muhabirinin Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu ile ilgili sormak istediği soruyu 'Gündem Filistin. Gündem Filistin arkadaşım' diyerek yanıtsız bıraktı.

Bakan Tunç'un 3 gün arayla yaptığı açıklama ise sosyal medyada gündem oldu. 🎥

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Dinleyeni Parçalayan Orhan Atasoy'un "Gemiler" Şarkısı ve Klibiyle İlgili Az Bilinen Muhteşem Detaylar
YORUMLAR
10.12.2023

Araplar önemli kendi vatandaşımız olmayan tipler için harcanan para zaman önem hiçbir zaman olmayacak bunu öyle siklerinin keyfine yapmıyorlar halktın beklentisi neyse onu yapıyorlar halkta böyle orospu çocuğu yok mu kendi çocuğu evsiz arabasız geleceksizken elin arapı için kendini parçalayan dolu milyonlarca o orospu çocukları yaşarken bunlar biter mi

10.12.2023

Bir söz vardı o kadar doğru ve yerinde ki "Ölü senin evinde değilse, helvası her zaman tatlı gelir." günlerdir neler yaşıyoruz ben anlamıyorum, ya biz aklımızı yitirdik yada bu ülkeye ayak uyduramıyoruz. Keşke yaşadığınız toprakların insanlarına değer verseydiniz. Mesela ölen kendi çocuğun olsa yine (filistin) diyebilecek miydin? Bu mu vatandaşa biçilen değer..

10.12.2023

Bu "Ölü senin evinde değilse" sözünü geçen bi arkadaşımdan da duymuştum ama gerçekten muhteşem bi söz 👏👏

10.12.2023

gündeminiz ne zaman Türk vatandaşı oldu ki diye söylemek lazımdı badem biyiga...yine kılıfı buldular her konuda filistin diyerek işin içinden çıkarlar... ekonomi niye kötü ? filistin ama kardeşim yani birak şimdi ekonomiyi

TÜM YORUMLARI OKU (37)