Adalet Bakanı Tunç, Akşener'in 'Fuhuş Yaptıran Polis Müdürleri' İddiasına Yanıt Verdi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İYİ Parti lideri Akşener'in 'Oteli olan polis müdürleri var. Fuhuş yapılıyor' iddiaları için açıklamalarda bulundu. Bakan Yılmaz da sade vatandaş gibi durumun üstüne gidilmesi gerektiği görüşünde.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener polis müdürleriyle ilgili dün gündem yaratan açıklamalarda bulunmuştu.

Akşener, otel sahibi polis müdürlerinin bulunduğunu ve bu otellerde kimsesiz kızlara fuhuş yaptırıldığını öne sürdü.

Akşener konuşmasının devamında ise şunları söylemişti: 

“Eski içişleri bakanı olarak özellikle takip ediyorum. Bunlara karşı olduğumuz için, bunlara göz yummadığımız için İYİ Parti’ye psikolojik harp uyguluyorlar. Ama karşılarında rahmetli Teoman Koman’ın talebesi var. El mi yaman bey mi yaman? Hep beraber göreceğiz.”

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Akşener'in polis müdürleriyle ilgili iddialarına bugün yanıt verdi. Tunç, "Bu çok ciddi bir iddia. Bunun hiç gecikmeksiniz yargı makamlarına bildirilmesi lazım" dedi.

Tunç sözlerinin devamında ise 'Eğer böyle bir iddia varsa üzerine gidilmesi gerekir' ifadelerini kullandı.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Buyrun yorumlara ⬇️

Meral Akşener Tüyleri Diken Diken Eden İddialar Ortaya Attı: "Otelde Öksüz Kızlar Çalıştırılıyor!"
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

RTÜK'ün İnceleme Başlattığı Jasmine Dizisine En Üst Sınırdan İdari Para Cezası ve Katalogdan Çıkarma Uygulandı
Müstehcen Sahneler Dikkat Çekmişti! Asena Keskinci'nin Jasmine Dizisine İnceleme Başlatıldı
Güllü'nün Kardeşi Raşit İlk Kez Konuştu: Tuğberk ve Tuğyan'la Ne Konuştu?
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
20.11.2023

Eğer bu iddia doğruysa, vay memleketin haline..

20.11.2023

Üzerine kim gidip araştıracak?

20.11.2023

Bir de bilmiyormuş gibi yapın amk evlatları bizim mersoya binecek götümüz yok mu seni besliyoruz işinize gelse 10 dkda evden alırsınız işinize gelmeyeni gözünüze sokuyorlar hala boş konuşuyorsunuz

TÜM YORUMLARI OKU (11)