Adalet Bakanı Devreye Girdi: Hatalı Park Notuna Soruşturma Başlatan Savcı İçin İnceleme İzni

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün, hatalı park eden savcının aracına not bırakan kişinin gözaltına alınmasıyla ilgili HSK'ya inceleme talimatı verdiği duyuruldu.

Ordu’nun Ünye ilçesinde yaşayan Süleyman Uysal yanlış yere park edilen aracın camına “Arabayı bıraktığınız alan yol girişidir, bilgilerinize” diye yazan bir not bıraktı.

Uysal, aracın bir savcıya ait olması üzerine apar topar gözaltına alındı. Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı, Süleyman Uysal’ın not bıraktığı için değil sileceklere zarar verdiği için gözaltına alındığını açıkladı.

Tepki çeken olayla ilgili Adalet Bakanlığı’ndan açıklama geldi. Bakan Abdülhamit Gül’ün hatalı park eden savcının aracına not bırakan kişinin gözaltına alınmasıyla ilgili HSK’ya inceleme izni verdiği belirtildi.

Olayın duyulmasının ardından savcıya sosyal medyada tepki gösterilmişti...

Savcının Aracına 'Hatalı Park Etmişsiniz' Notu Bırakan Vatandaş Hakkında Soruşturma Başlatıldı
HDP Esenyurt İlçe Eşbaşkanı Terör Örgütü Üyeliğinden Tutuklandı
Muharrem İnce: 'Ben de Çok Kısa Süre İçerisinde İstifa Edeceğim'
Milli Sporumuz Gelişiyor! Ankara'nın Kar Küreme Araçlarını 205 Bin Kişi Canlı İzledi

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
YORUMLAR
31.01.2021

Vatandaş gayet uygar bir şekilde uyarmış. Biride halı saha sırası için gözaltı yaptıydı ego tavan tabii her mevki sahibinin kendini dokunulmaz sanma kibri. Hiç bir yargı mensubu bulunduğu konumu ve nüfuzu kendi lehine kullanamaz adalet mercii zorbalık yapamaz, kendi yazdığıma bende inanmıyorum :) hiç kimsenin kimseden ayrıcalıklı olmadığı herkesin hak ve hukuka saygılı uygarca yaşadığı toplumlara uzaktan bakmak ne acı. Bundan 150 yıl önce Almanya'da kral ile arazi kavgasına giren sade bir vatandaşın sözleri hukuk devletinin temel taşıdır "Berlin'de hakimler var".. bizde de var hukukun gücü yerine "güçlünün hukuku".

31.01.2021

Vatandaş hakaret etmemiş. Maddi zarar vermemiş. Ortada bir suç veya ihtimali yok. Hayırdır? Devletin savcısı, müdürü, memuru vırtı zırtı olunca yalakalık yapmak zorunda mıyız? Ne münasebet?

31.01.2021

Savcı mısın Allah mısın? Gerçekten devletin tüm kurumlarından ve personelinden irin akıyor. Benzer bir olayı ev kiraya verme durumundan tecrübe etmiş biriyim. Asla ''devletin gücünü üzerinizde kullanabilecek'' mesleklerle muhatap olmayın rütbeli asker,polis,hakim,savcı,üst düzey idareci...

TÜM YORUMLARI OKU (25)