Adalet Bakanı Bozdağ, Kılıçdaroğlu'nun Yürüyüşü İçin Konuştu: "Görüşmek İstese Görüşürdüm"

Partisinin Meclis Grubu'nu dün gece olağanüstü toplantıya çağıran CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün, 6 yaşında bir tarikat mensubu ile evlendirilen H.K.G için Adalet Bakanlığına yürümüştü.

Bozdağ, söz konusu yürüyüşle ilgili, "Sayın Kılıçdaroğlu, Adalet Bakanı ile görüşme yerine basın açıklaması ile yetindi. Canı sağ olsun. Randevusuz geldiği halde görüşmek isteseydi, kendisiyle yine görüşürdüm" dedi.

İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G., babasının kendisini 2002’de altı yaşındayken imam nikahıyla ‘evlendirdiğini’ ve çocukluğu boyunca her gün cinsel istismara uğradığını belirterek şikâyetçi olmuştu.

Türkiye'nin gündemine oturan olay hakkında iki senelik şikayetin ardından dava açılırken henüz kimse tutuklanmadı.

Kılıçdaroğlu ve CHP’li Vekiller Adalet Bakanlığı’na Yürüdü

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
YORUMLAR
12.12.2022

Tutuklama nerde????? Ancak laf boş tenekeler sizi… siz ancak korkun cemaatlerden tarikatlardan yer mi içlerinden birini tutuklamak

Adalet bakanından zaten beklenti sıfır, ama tecavüz olayı için 4 gün tepki bile göstermedi helalci KK ve vasıfsız 6'lı masa. Enes Kara olayı ve cemaat yurdunda kafası kesilen genc hakkında tepki vermemeleri hala vicdanımızda yara. Dinciler ve Tarikat artıkları konserleri yasaklatırken, insan tutuklatırken, homofobik nefret suçu işlerken, pedofili savunurken, KK yaptığı vicdana sığmıyor.

12.12.2022

Akp Devleti yönetmiyor.Akp yi ve Devleti Cemaatlar yönetiyor.Onlar ne derse O olur.Ayakta kalabilmek ve yargilanmamak icin her yolu deniyorlar.Fetöye övgü Belgeseli yapilsa ilk bu konusur.360 derece dönüsler her an mümkün bunlarda.U genel tarifine gerek yok..Önekleri cok.Yüzlerce Resim li hallleri var Fetöyle alakali ama onlar hic resimlenmemis insanlara Spot suclama yaparak iste Fetöcü bu derken korku salmak amacli olduklarinda komik oluyorlar farkinda degiller.

Ama şu da var. tecavüz olayı için 4 gün tepki bile göstermediler helalci KK ve vasıfsız 6'lı masa. Enes Kara olayı ve cemaat yurdunda kafası kesilen genc hakkında tepki vermemeleri hala vicdanımızda yara. Fetocu KHKlı ile görüşmesi de var. Dinciler ve Tarikat artıkları konserleri yasaklatırken, insan tutuklatırken, homofobik nefret suçu işlerken, pedofili savunurken, KK yaptığı vicdana sığmıyor.

12.12.2022

Bu adam adalet bakani olmus ,Sulo icisleri bakani....devletin cogu masasinda liyakatsiz insanlar oturuyor ve devletin herkarisini yagmaliyorlar....

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ