Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın Skandal Şampanya ve Namaz Karşılaştırmasına Tepki Yağdı!

Adalet Bakanı ve AKP milletvekili adayı Bekir Bozdağ, Urfa'da yaptığı konuşmada '14 Mayıs akşamı ya şampanya patlatıp sabaha kadar kutlayanlar olacak ya da temiz alnını şükür için secdeye koyup Rabb'ine hamdedenler olacak' dedi. Bozdağ'ın bu toplumu ayrıştıran ifadeleri tepkiyle karşılandı.

Şanlıurfa'dan AKP milletvekili adayı olan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Şanlıurfa Eşraf Buluşması"nda yaptığı konuşma gündem oldu.

Muhalefeti hedef alan Bozdağ, "Siz olsanız bir yere giderken ailenizi Kılıçdaroğlu'na mı emanet edersiniz Tayyip Bey'e mi emanet edersiniz? Ailemizi emanet edemeyeceğimiz insanlara ülkemizi lütfen emanet etmeyelim" dedi.

Ayrıca Bozdağ, "14 Mayıs akşamı ya şampanya patlatıp sabaha kadar kutlayanlar olacak ya da temiz alnını şükür için secdeye koyup Rabb'ine hamdedenler olacak" ifadelerini kullandı.

Toplumu ayrıştıran bir dil kullanan Adalet Bakanı Bozdağ'ın şampanya ve namaz karşılaştırması tepkiyle karşılandı.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içerik de ilginizi çekebilir:

Bozdağ'dan Skandal İfadeler: "Millet İttifakı’na Giden Her Oy Teröre Nefes Olur"

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
27.04.2023

Aslında kutuplaşma diye bir şey yok ortada. Halk ve AKP olarak ayrıldık. Faydalı da oldu.

27.04.2023

Dini çok sevdikleri için sormak istiyorum; Geçen sene 17.000TL ye (hadi düz hesap 20.000TL diyelim) aldığımız büyükbaş kurbanlık, bu sene 80.000TL olmuş. Bu paranın içinde kesim parası, parçalama, vs hepsi içinde. Geçen seneye kadar tek tane kurban kesebiliyorken bu sene kesemeyecez gibi görünüyor. Hisse fiyatları da 10.000TL den başlıyor. Onu da yazayım. Dini hassasiyeti bu kadar üst düzeyde ise kurban fiyatlarına neden müdahale etmiyorlar. Soğan diyorsun TOGG diyorlar. Kurban diyorum ben de hadi bakalım ne saçmalık bulacaksınız.

27.04.2023

halkı kin ve nefret duygularıyla ayrıştırmaya çalışan bir şahıs...bakan...hem de adalet bakanı.

TÜM YORUMLARI OKU (13)