Adaben Uygun Değilmiş! Menzil Köyü'nde Fotoğraf ve Video Çekimi Yasaklandı

Menzil Cemaati, Türkiye'de en fazla mürite sahip olan dini oluşumlardan biri. Ancak cemaat üye sayısından çok siyaset, bürokrasi, devlet kurumları ve ticaretteki etkinliği ve meşhur köyüyle biliniyor. Medyaya bu köye ve cemaate dair pek çok görsel materyal düşüyor. Ancak Şeyh Seyyid Muhammed Saki Eyhüseyni'den bu görüntülere yasak getirildi.

Menzil şeyhlerinin lüks yaşantısı bürokrasi ve siyasetteki etkilerinin önüne geçmiş durumda.

Özel hastanelerindeki çok özel odalar, cemaatin ileri gelenlerinin şatafatlı hayatı Menzil'in eleştirilmesine neden oluyor.

Son zamanlarda şeyhin villası da gündeme bomba gibi düşmüştü.

Gazeteci İsmail Arı'nın aktardığına göre şeyhin fotoğraf ve videolarının çekilmesine yasak getirildi.

Gerekçe ise bu tip eylemlerin adaben uygun olmaması.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Menzil Cemaati Yine Tartışmaların Merkezinde
Gösteriş Videoları Gündemden Düşmüyor! Menzil Şeyhi Çoraplarını Müridine Çıkarttırdı
25 Milyonluk Maybach Aracından İnen Menzil Şeyhine Kırmızı Halı ile Karşılama!

Popüler İçerikler

Cem Küçük Ekrem İmamoğlu'na Yönelik Diploma Soruşturmasına Dair Tarih Verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gündem Olan Emekli Bayram İkramiyesi Yanıtı:“Beni Dolduruşa mı Getirmek İstiyorsun?"
Emeklilerin Bayram İkramiyesi 4000 TL Oldu
YORUMLAR
19.08.2024

Kıymetlimissssss sultanımız hazretlerimiz soytarılarına fetva yayınlamış :)) Sürme gözlerden mahrum mu kalacağız şimdi. Hazretleride haklı, yani mercedes e binerken, mercedesimin peşinden koşup mazot-u şerifini koklarken, çöpüme bile biat ederken makak maymunu gibi sesler çıkartıp lüks yaşantımızı milletin gözüne sokmayın diyor. Siz ne mal adamsınız diyor, sizin gibi kulun diyor, ihaleler olumsuz etkilenebilir diyor neden anlamıyorsunuz.

19.08.2024

"Deveye diken insanı seven" - "Ağzı açığın malını gözü açık yer" ...

19.08.2024

peygamber efendimiz gibi mütavazi bir yaşam sürüyorlar , benim şeyimi pardon şeyhimi çekemiyorlar ...

19.08.2024

Güzeldi ...Seykhine hakim ol....

TÜM YORUMLARI OKU (31)