Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, Kızları Melisa'nın Mezuniyet Töreninde Bir Araya Gelince Olanlar Oldu

2017 yılında evlenip bir yıl sonra boşanan Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı çifti kızları için zaman zaman bir araya gelmeye devam ediyordu. Bugün de o anlardan biri yaşandı. Şeyma ve Acun kızlarının mezuniyeti için aynı karede yer alınca sosyal medyada hareketlilik başladı.

"Var mısın Yok Musun" adlı yarışma programıyla hem bizim hem de Acun Ilıcalı'nın hayatımıza ani bir giriş yapan Şeyma Subaşı o günden beri gündemimizden düşmüyor desek yeridir.

2012 yılında aşk yaşamaya başladıkları öne sürülen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti 2017 yılında nikah masasına oturmuş ancak uzun sürer denilen evlilik 2018'de boşanmayla son bulmuştu.

Gündeme bomba gibi düşen ikilinin 2013 yılında Melisa adını verdikleri bir de kızları dünyaya gelmişti.

8 yıllık birlikteliklerini bitiren ikili özel hayatlarında başka isimlerle evlenip, ilişki yapsa da çocuklarıyla olan iletişimlerine hep çok kıymet verdiler.

Şeyma Subaşı'nın sosyal medya paylaşımları sayesinde gözümüzün önünde büyüyen Melisa kocaman bir kız oldu adeta.

Anneciğiyle beraber dünyanın tüm ülkelerini bir bir gezen Melisa bugün mezuniyet haberiyle gündemimize geldi.

Şeyma Subaşı biricik kızının bu anlamlı gününü birçok kareyle ölümsüzleştirdi. Fotoğrafları Instagram'da kaydırmalı post olarak paylaşan ünlü fenomen bir de şu notu düştü:

"Bizim biricik 🥲 kızımızın 5. sınıf mezuniyeti 🥲 Hahaha, icindeki ekstra duygulardan ağlıyordum... Maşallah herkese musmutlu, huzurla yaşadığı ömürler diliyorum 🤍"

'Evlatlarımızın musmutlu günlerini gördüğümüz, Allah’ın bizi evlatlarımızla sınamadığı günlerimiz olsun. Herkese tebrikler 🎈'

Eski eşler Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı'nın kızları Melisa'nın 5. sınıf mezuniyeti için bir araya gelmesi de sosyal medyada çok konuşuldu tabii.

Hadi gelin sosyal medyadan gelen yorumlardan birkaçını da beraber görelim...

İlginizi Çekebilir

Çiçeği Burnunda Anne Yasemin Tatlıses İkizleri Ayel ile Emir'in Birbirinden Tatlı Hallerini Paylaştı
Yine Asaletini Konuşturdu: Dergi İçin Poz Veren Birce Akalay Ünlü Oyuncuyla Aynı Elbiseyi Giydi!
Kenan Doğulu, Yılmaz Erdoğan'a Sorup Olay Olan “Çok Sevişmenin Zararı Var Mı?" Sorusuyla İlgili Konuştu

Popüler İçerikler

Tepkiler Büyüyor: Mustafa Sandal'dan Arda Güler'in Elinden Forma Alan Montella'ya Zehir Zemberek Sözler!
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: “3. Dünya Savaşı Riski Var”
TSK, İnternetin Fişini Çekti: Kışlalarda İnternet ve Sosyal Medya Kullanımı Yasaklandı!
YORUMLAR
12.06.2024

Kesinlikle Küçük Şeyma.. Hatta çocuğun yüzüne bakıp anasının kendi yüzünde nerelere estetik yaptırdığını anlayabiliriz. o derece.. Bi de bu hangi ülkeden mezun oldu ?? İkisi birlikte sürekli dünya turunda oldukları için hangi ara gitti de okula mezun oldu..

12.06.2024

Pardon 5. Sınıf mezuniyeti nedir acaba ? Türkiyede 4. Sınıftan mezun olursun. 5. Sınıf orta 1 zaten . Neyin kafası anlamadım.

12.06.2024

görgüsüzler sanki üniversite diploması aldı kızları

12.06.2024

İnstagram, X her taraf mezuniyet fotoğraflarıyla dolup taşıyor bu son 2 haftadır. Bunun neresi görgüsüzlük ki ? Herkes çocuğunun güzel günlerini paylaşabilir yani

TÜM YORUMLARI OKU (14)