Acun Ilıcalı Survivor All Star'a Geldiği İlk Gün Omzu Çıkan Atakan Işıktutan'la İlgili Korkutan Haberi Verdi

Geçtiğimiz günlerde Survivor All Star'a yedeklerden katılan Atakan Işıktutan ilk çıktığı oyuncu omzundan sakatlanmıştı. Dün de Acun Ilıcalı, Atakan'ın yarışmaya veda ettiğini açıkladı.

Dedikodu kazanının kaynadığı, oyunlardan çok gündeme gelen özel hayat ifşalarına odaklandığımız Survivor All Star, bu yıl da bomba gibi bir sezonla adından sık sık söz ettiriyor.

Acun Ilıcalı, daha ilk hafta Survivor'ın diğer yıllara göre daha zor geçeceğini hatta yarışmacılardan bu mücadeleye dayanamayıp ayrılmak isteyenlerin olacağını belirtmişti.

Öyle de oldu... Yarışmacılar bir yandan açlıkla mücadele ederken diğer yandan da sakatlıklarla baş etmeye çalışıyor. Neredeyse her hafta bir yarışmacının oyunlarda yaralandığını, bayıldığını, hastaneye götürüldüğünü izliyoruz.

O isimlerden biri de Gönüllüler takımında mücadele eden Atakan Işıktutan'dı. Yarışmacı ilk günkü performansında omzu çıkarak sakatlanmıştı.

Survivor'un son bölümünde Acun Ilıcalı, Işıktutan'ın son durumunu açıkladı.

Ilıcalı, "Atakan'ın omuzuyla ilgili sağlık ekibimiz detaylı incelemeler yaptı. Omuzun iyileşmesi değil, Survivor'a devam ederse oluşabilecek riskler araştırıldı. Atakan'ın sakatlığının bundan sonra yarışırsa büyük risk taşıyacağı belirlendi. Bundan dolayı Atakan Survivor All Star'a veda etti. Sevdiğimiz bir yarışmacı üzgünüz. Survivor bazen böyle erken vedalar yaşatıyor." ifadelerini kullandı.

"Atakan'ın sakatlığı maalesef Survivor'a devam etmesine izin vermiyor ve Atakan bugün itibarıyla Survivor All Star'a veda etti." dedi. Atakan bu akşam yayınlanacak bölümde arkadaşlarına veda edecek.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yenileri de Ekleniyor: Son Dönemlerde Yabancı Dizilerden Uyarlanan Türk Yapımları
İffet Filminin Cemil'i Faruk Peker Yıllar Sonra Müjde Ar'la Çektiği Tecavüz Sahnesi Hakkında Konuştu
Ortalık Karışıyor! Survivor'da Batuhan Hırsızlıkla Suçladığı Adem Kılıççı'yı Sert Sözlerle Hedef Aldı

Popüler İçerikler

İran'ın Cumhurbaşkanı Reisi'nin Ölümü Nedeniyle Türkiye'de 1 Günlük Milli Yas İlan Edildi
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!