Acun Ilıcalı, Slovenya'da En Fazla Şampiyonluk Yaşayan Takımı Satın Alıyor

Hull City'yi aldıktan sonra kulüpte kısa sürede hedefleri ve çehreyi değiştiren Acun Ilıcalı, futbol yatırımlarına Avrupa'da devam etmeyi düşünüyor. Daha önce İrlanda'daki bir kulübe dair çıkan iddialar boyut değiştirmiş görünüyor.

Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı son olarak taraftarı olduğu Fenerbahçe'de yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyor. Futbola olan ilgisi nedeniyle Avrupa'da bir takım daha almaya düşünen Ilıcalı için son iddialar Bulgaristan'dan gelmişti.

Bulgaristan'da Türklerin yoğun yaşadığı bölgelerde temas halinde olduğu kulüpler olduğu söylenen Acun Ilıcalı için ismi geçen kulüpler Arda (Kırcaali), Lokomotiv (Sofya) ve FC Lovech olmuştu. Bugün Bulgaristan basınında yer alan bir haber ise çok daha farklı bir adresi işaret ediyor.

Acun Ilıcalı iddialara göre Bulgaristan'dan değil Slovenya'dan bir kulüp almayı düşünüyor. İlgilendiği kulüp ise 16 şampiyonlukla ülkenin açık ara en fazla şampiyonluğa sahip takımı Maribor!

Yugoslavya'dan ayrıldıktan sonra bağımsızlık sonrası kurulan ligde 16 şampiyonlukla önde olan Maribor'un en yakın takipçisi 7 şampiyonlukla Olimpija Ljubljana. Maribor iki sezondur şampiyonluk göremezken ekonomik olarak da sportif direktör Zlatko Zahovic ayrıldıktan ve yönetim değiştikten sonra inişli çıkışlı bir grafik izliyor.

Maribor ile olan ilgisi için Acun Ilıcalı, Maribor'un Avrupa'da başarılı olabilecek bir kulüp olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

“Eylül ayında işleri halledeceğimizi düşünüyorum. Tüm belgeleri beklemek zorundayız ama zaten kulübün birçok faaliyetinden şu anda da sorumluyuz. Kulübü başarılı yapmak için işleri nasıl organize edeceğimi çok iyi biliyorum. Maribor, sadece Slovenya'da değil Avrupa'da mücadele edebilecek bir takım. Amacımız Avrupa'da başarıyı yakalamak. Taraftarları da sevindireceğimize inanıyorum. Takım dengeli ve başarılı olduğu anda adım adım ilerleyeceğiz.”

İlginizi Çekebilir

Hasan Arat, Gündem Olan Kablolu Kulaklığı İçin Esprili Cevap Verdi
Fenerbahçe, Adana Demirspor Galibiyeti ile Rekor Egale Etti
Ergin Ataman'ın Fanatik Beşiktaşlı Oğlu Sarp Ataman, Babasına Süper Kupa Gecesini Unutturmuyor

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
11.08.2024

Erdoğan sayesinde avaneler zengin oldu. Erdoğan'ın sonrası Bu adam soruşturulması ve akladigi kara paraların hesabını verecek olması ve kaçacak yeri olamaması!

11.08.2024

Ve bunu editör yayınlamayacak.

11.08.2024

kara para aklamak için futbol kulubü satın almak, acunun etrafındakilere de bakmak lazım.

11.08.2024

var bir iş arkasında bunların Aziz başkan boşa atmaz

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ