Acun Ilıcalı Sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ve Eski Baldızı ile Beraber Maç İzledi!

Sık sık projeleri ile gündeme gelen Acun Ilıcalı, takımı Hull City'nin maçını izlemek için stadyumda hazır bulundu. Championship takımlarından biri olan Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı takımının maçı için İngiltere'ye gitmişti.  Acun llıcalı'nın genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya Ilıcalı'yı maç boyunca yalnız bırakmadı. İkilinin yanında Acun Ilıcalı'nın eski eşi olan Şeyma Subaşı'nın kız kardeşinin de olması dikkatleri çekti.

Championship takımlarından Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı takımının Everton ile oynadığı FA Cup karşılaşmasını tribünden takip etti. Ünlü yapımcı ve sunucu karşılaşmayı sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ve eski baldızı ile birlikte izledi.

Eski Baldızı ile Beraber Maç İzledi!

Kübra Açıl'a eşi Merthan Açıl'da eşlik etti. Kübra Açıl geçtiğimiz yaz da ikiliyle birlikte Yunanistan'a tatile giderek herkesi şaşırtmıştı. Subaşı'nın bu konuda tavrının ne olduğu ise bilinmiyor.

Kübra Açıl'ın eşi Merthan Açıl'ın da uzun süre futbol oynadığı biliniyor. Adanaspor, Kasımpaşa ve Erzurumspor gibi takımlarda forma giyen Merthan Açıl'ın eski bacanağı Acun Ilıcalı'nın futbol projelerinde yer alması bekleniyor.

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu